Acne behandelen met het Acne Skin Plan

Acne behandelen met het Acne Skin Plan. Stoor jij je aan je puistjes en wil je hier heel graag wat aan doen? Wij kunnen je helpen met ons Acne Skin Plan. Je komt elke maand voor een acne behandeling en daarnaast gebruik je de geadviseerde producten dagelijks thuis. Alleen op deze manier kunnen we acne goed behandelen.

Waaruit bestaat het Acne Skin Plan

Het bestaat uit een kuur voor een half jaar omdat we helaas niet in één behandeling je acne onder controle kunnen hebben.

  • 6 behandelingen (1x per maand)
  • producten voor thuis
  • je ontvangt tijdens deze kuur 10% korting op de producten 

Een belangrijke tip voor je

Als we acne gaan behandelen kan het gebeuren dat je huid in een detox komt dat wil zeggen dat het in het begin kan vergereren. Denk hierbij aan meer puistjes, schilfers en je huid kan niet zo fijn aanvoelen. Dit is helemaal niet erg en komt vanzelf weer goed. Laat het over je heen komen en als je, je ongerust maakt neem even contact met ons op.

Vergoeding via de zorgverzekering

Als je het acne hebt en bij ons het Acne Skin Plan volgt dan is het mogelijk om de behandelingen te declareren bij je zorgverzekering. Je dient hiervoor wel een aanvullende acne verzekering te hebben afgesloten. Bij twijfel, neem even contact op met je zorgverzekering.