Acne behandeling voor een mooie, gave huid

Heb jij ook last van acne? Balen hè! Maar maak je niet ongerust wij kunnen je helpen om je acne te verminderen. Onze huidtherapeut is gespecialiseerd in acne en gaat  je helpen om je acne huidprobleem aan te pakken. Wij hebben veel acne behandelmogelijkheden.

De acne behandeling

De behandeling is gericht op het reinigen en verwijderen van onzuiverheden en acne. We gebruiken producten die speciaal voor het behandelen van acne zijn. Tijdens elke behandeling kijken we wat jouw huid nodig heeft en dit kan een facial of een peeling zijn.

Voor wie is de acne behandeling geschikt

  • voor iedereen die acne heeft
  • voor iedereen die een onzuivere huid heeft

Acne producten

Om acne effectief te kunnen behandelen heb je de juiste werkstoffen en percentages nodig om het probleem aan te pakken. Onze ervaring is dat de producten van Mesoestetic, iS Clinial en Image Skincare heel goed werken op acne. Het zijn cosmeceuticals en dat wil zeggen dat ze in de diepere lagen van de huid kunnen komen en werken. Daarnaast bevatten ze een hoge dosis (hoogst toegestane dosis) actieve werkstoffen. Hierdoor kun je de huid in een betere conditie brengen of een huidprobleem op de juiste manier behandelen en resultaat behalen. Wij adviseren je daarom ook om de behandelingen thuis te ondersteunen met de voorgeschreven producten.

Resultaat

Iedere acne huid is anders en iedereen reageert anders. Ook de samenwerking tussen jou en ons zal meedragen aan het beste resultaat. We vragen je om geduld te hebben en er minimaal een half jaar voor uit te trekken. Vaak zien we wel al heel snel resultaat. Hou er ook rekening mee dat het in het begin van de behandelingen je acne kan verergeren, dit is normaal.

BEHANDELPRIJZEN

  • 60 minuten € 65.00

Vergoeding zorgverzekering

Onze huidtherapeut is BIG-geregistreerd en dat wil zeggen dat je in aanmerking kunt komen voor een vergoeding via je zorgverzekering. Het is wel zo dat je ook daadwerkelijk en zichtbaar acne hebt. Neem hierover contact op met je zorgverzekering hoe het zit met je vergoeding. Je ontvangt van ons een factuur die je dan zelf kunt indienen bij je zorgverzekering.

Ben je gemotiveerd om je acne aan te pakken?

Wil je de beste behandelingen voor je acne huidprobleem en ben je gemotiveerd om de samenwerking aan te gaan? Boek dan online je acne behandeling. Kom je voor de 1e keer bij Dermaskin? Klik dan op “mijn 1e acne behandeling”.

Acne behandeling door huidtherapeut voor de omgeving van o.a. Ewijk, Beuningen, Nijmegen, Arnhem, Wijchen, Druten, Weurt, Winssen, Tiel, Huissen, Bemmel, Lent en Elst