Acne Littekens Skin Plan Meet & Treat

Je eerste behandeling om je acne littekens te verminderen. Je kent ze vast wel, de acne putjes of die rood-bruine vlekjes die overblijven na  een puistje, deze noemen we dan acne littekens. Maar er zit wel verschil in want je hebt putjes en vlekjes. Eigenlijk kun je acne littekens op maar 1 manier goed behandelen en dat is met de SkinPen microneedling.

Acne litteken putje

Een acne litteken putje is een klein gaatje in de huid. Deze ontstaat door een grote puist of door verkeerd uitdrukken of nadat je hebt liggen krabben aan die vervelende puist of korstje. Wij behandelen deze bij Dermaskin met de SkinPen om de collageen aanmaak te stimuleren waardoor het gaatje zich gaat opvullen.

Acne litteken vlekje

Een acne litteken vlekje is een rood / bruin vlekje dat ontstaat na een puist. Het is een wondje en dat kan gaan verkleuren. Het duurt vaak heel lang voordat ze vanzelf weggaan. Wij behandelen deze bij Dermaskin in combinatie met de microneedling of in combinatie met een behandeling die gericht is op het verminderen van pigmentvlekken.

Hoe werkt de SkinPen microneedling

We maken met de SkinPen hele kleine gaatjes in de huid met dunnen naaldjes waardoor de huidcellen meer collageen aanmaken. Hierdoor worden de acne litteken putjes van binnenuit opgevuld. Dit kan enkele maanden duren voordat het zichtbaar is. Het is wel zo dat waarschijnlijk de hele diepe nooit helemaal weg zullen gaan maar je ziet zeker een hele mooie verbetering.

Hoe gaat het in zijn werk

We starten met een kuur van 3 of 6 behandelingen met de SkinPen. Afhankelijk van de diepte van je acne littekens bekijken we hoeveel behandelingen je nodig hebt.

  • SkinPen : 1 behandeling per maand
  • SkinPen kuur : gedurende 3 of 6 maanden 1 behandeling per maand

Inhoud behandeling

  • reiniging 
  • voorbereiding op de behandeling
  • SkinPen microneedling met speciaal serum
  • kitje voor thuis om de huid de eerste 3 dagen na te behandelen

Je eerste behandeling met de SkinPen

We starten met een intakegesprek en huidscan. Tijdens het intakegesprek gaan zoveel mogelijk gegevens verzamelen om jouw wensen te bespreken en je het beste advies te geven. Vervolgens maken we een huidscan met 10 foto’s en bespreken we de mogelijkheden. Daarna starten we met de SkinPen behandeling.

Behandelprijs

  • € 135.00 per behandeling met de SkinPen

Boek je een kuur van minimaal 3 behandelingen dan kunnen wij een “acne factuur” voor de zorgverzekering uitschrijven als je ook daadwerkelijk acne littekens hebt.

Vergoeding zorgverzekering

Wij zijn in het bezit van de acne specialisatie en AGB code. Ook zijn wij aangesloten bij de branchevereniging Anbos waardoor je in aanmerking kunt komen voor een vergoeding (alleen behandelingen) van je zorgverzekering. Wil je hierover meer weten, neem dan vooraf contact om met je zorgverzekering of je hiervoor in aanmerking komt. Wij schrijven alleen een factuur voor acne litteken behandelingen uit als je daadwerkelijk acne littekens hebt en je het volledige Acne Littekens Skin Plan volgt. De reden hiervoor is dat wij serieus willen werken samen met jou aan je acne huidprobleem. 

Afspraak maken?

 

Acne littekens behandelen met de SkinPen

Ewijk, Beuningen, Nijmegen, Arnhem, Huissen, Druten, Tiel, Bemmel, Lent, Cuijk, Boxmeer, Molenhoek, Wijchen

 

 

 

 

Acne littekens behandelen en acne littekens verwijderen met de SkinPen voor de omgeving van o.a. Ewijk, Beuningen, Nijmegen, Arnhem, Druten, Cuijk, Boxmeer, Huissen, Lent, Bemmel, Tiel, Wijchen en Winssen