Acne Littekens Skin Plan

Je kent ze vast wel, de acne putjes of die rood-bruine vlekjes die overblijven na  een puistje, deze noemen we dan acne littekens. Maar er zit wel verschil in want je hebt putjes en vlekjes. Eigenlijk kun je acne littekens op maar 1 manier goed behandelen en dat is met de SkinPen of Dermapen microneedling.

Acne litteken putje

Een acne litteken putje is een klein gaatje in de huid. Deze onstaat door een grote puist of door verkeerd uitdrukken of nadat je hebt liggen krabben aan die vervelende puist of korstje. Wij behandelen deze bij Dermaskin met de SkinPen of Dermapen om de collageen aanmaak te stimuleren waardoor het gaatje zich gaat opvullen.

Acne litteken vlekje

Een acne litteken vlekje is een rood / bruin vlekje dat ontstaat na een puist. Het is een wondje en dat kan gaan verkleuren. Het duurt vaak heel lang voordat ze vanzelf weggaan. Wij behandelen deze bij Dermaskin in combinatie met de microneedling of in combinatie met een behandeling die gericht is op het verminderen van pigmentvlekken.

Hoe werkt de SkinPen en Dermapen microneedling

We maken met de SkinPen of Dermapen die beide naaldjes bevatten hele kleine gaatjes in de huid waardoor de huidcellen meer collageen aanmaken. Hierdoor worden de acne litteken putjes van binnenuit opgevuld. Dit kan enkele maanden duren voordat het zichtbaar is. Het is wel zo dat waarschijnlijk de hele diepe nooit helemaal weg zullen gaan maar je ziet zeker een hele mooie verbetering.

Hoe gaat het in zijn werk

We starten met een kuur van 6 behandelingen en kiezen daarbij uit de SkinPen of de Dermapen. Het verschil is de tussenpozen tussen de behandelingen en de behandelingen zijn iets anders samengesteld. Tijdens je eerste behandeling kijken we welke het beste bij je past. Het kan wel zijn dat je meerdere behandelingen nodig hebt, dit is afhankelijk van de diepte en hoeveelheid van de acne littekens.

  • SkinPen : 1 behandeling per maand
  • Dermapen : 1 behandeling per 6 tot 8 weken

Inhoud behandeling

Beide microneedling pennen hebben hun eigen werkwijze, hieronder een korte uitleg van de inhoud.

  • SkinPen : reiniging, SkinPen microneedling met serum, inclusief nabehandelkitje voor de eerste 3 dagen thuis
  • Dermapen : reiniging, Dermapen microneedling met serum, kalmerend vliesmasker

Je eerste behandeling met de SkinPen of Dermapen

Ben je een nieuwe klant bij Dermaskin, dan starten we altijd met een intakegesprek en huidscan. Tijdens het intakegesprek gaan zoveel mogelijk gegevens verzamelen om jouw wensen te bespreken en je het beste advies te geven. Vervolgens maken we een huidscan met 10 foto’s en bespreken we de mogelijkheden. Daarna starten we met de behandeling.

Behandelprijs

  • € 125.00 per behandeling met de SkinPen
  • € 125.00 per behandeling met de Dermapen

Meerprijs

Het is mogelijk om de behandeling uit te breiden met de Beauty Angel collageen lichttherapie en een speciaal vliesmasker.

  • € 25.00 meerprijs per behandeling

De betaling is per behandeling, je hoeft bij ons niets vooruit te betalen.

Vergoeding zorgverzekering

Wij zijn in het bezit van de acne specialisatie en AGB code. Ook zijn wij aangesloten bij de branchevereniging Anbos waardoor je in aanmerking kunt komen voor een vergoeding (alleen behandelingen) van je zorgverzekering. Wil je hierover meer weten, neem dan vooraf contact om met je zorgverzekering of je hiervoor in aanmerking komt. Wij schrijven alleen een factuur voor acne litteken behandelingen uit als je daadwerkelijk acne littekens hebt en je het volledige Acne Littekens Skin Plan volgt. De reden hiervoor is dat wij serieus willen werken samen met jou aan je acne huidprobleem. 

Afspraak maken

Boek hieronder gemakkelijk online je eerste afspraak voor de SkinPen of Dermapen. Het maakt niet uit welke je kiest we kunnen het in de meeste gevallen nog veranderen.

Acne littekens behandelen en acne littekens verwijderen voor de omgeving van o.a. Ewijk, Beuningen, Nijmegen, Arnhem, Druten, Cuijk, Boxmeer, Huissen, Lent, Bemmel, Wijchen en Winssen