Acne littekens behandeld met de SkinPen

Acne littekens verminderen met de SkinPen

Acne littekens bahandelen wij met de SkinPen Collageen Inductie Therapie (CIT). Met de SkinPen maken we hele kleine gaatjes in de huid waardoor de huid collageen type 3 (wond collageen) gaat aanmaken. In de huid wordt dit omgezet naar collageen type 1 waardoor de acne littekens van binnenuit opgevuld worden. Ook een grove huidstructuur kunnen we met deze behandeling minder grof maken.

Hoe ziet de huid er uit na de behandeling

Skinbooster Skin Pen behandeling

Na de behandeling kan de huid rood zien en wat gezwollen. Dit zal echter binnen een paar dagen vanzelf weer weg trekken. In sommige gevallen kan er een (lichte) schilfering optreden. 

Hoeveel behandelingen heb je nodig

Dit is afhankelijk van de diepte van de acne littekens. In de meeste gevallen heb je 6 behandelingen nodig met een tussenpoos van 4 weken. Na 3 behandelingen gaan we kijken hoe het vordert en of er nog meerdere behandelingen nodig zijn.

Wanneer zie je resultaat

Tijdens de behandeling zetten wij jouw huid aan het werk. De collageen aanmaak heeft echter wel tijd nodig, dit kan enkele weken tot zelfs 1 jaar duren. Je hebt daarom wel wat geduld nodig. Je ziet langzaam de acne littekens minder diep worden. Volg ons advies op voor het beste en mooiste resultaat.

Is de behandeling pijnlijk

Dit is nogal persoonlijk omdat de ene persoon een hogere pijngrens heeft dan de ander. Je voelt het wel maar wat we ook vaak horen is dat het “kriebelt” op de huid. Het voordeel is ook dat wij met de SkinPen werken en deze werkt zeer nauwkeurig en de naaldjes zijn glad waardoor ze niet blijven haken. Dit maakt de behandeling minder pijnlijk.

Inhoud behandeling

  • reiniging
  • behandeling met de SkinPen en speciaal hydraterend serum
  • afsluitende verzorging

Behandelprijs

  • € 125.00 per behandeling

Na 3 behandelingen kijken we of er nog meerdere behandelingen nodig zijn, dit kunnen er 6 worden.

Vergoeding ziekenfonds

Het is mogelijk dat je in aanmerking komt voor een vergoeding via het ziekenfonds voor acne behandeling en littekens. Neem hierover contact op met je zorgverzekeraar voor de mogelijkheden. 

Afspraak maken

Wil je graag een afspraak maken? Bel 0487 524 574, mail info@dermaskin.nl of boek via onderstaande knop. Is het de 1e keer dat je bij ons een acne litteken behandeling boekt, kies dan “je 1e acne littekens behandeling SkinPen”. Bij deze behandeling ontvang je een gratis intake en huidscan.

SkinPen behandeling acne littekens en resultaten

Ewijk, Beuningen, Druten, Wijchen en Nijmegen