Acne littekens (vlekjes)

Acne littekens kunnen we verdelen in vlekjes en putjes en noemen we ook wel Post Inflammatoire Hyperpigmentatie (PIH). De putjes kun je het beste behandelen met microneedling om de collageen aanmaak te stimuleren waardoor het litteken minder diep gaat worden. Acne vlekjes zijn bruine verkleuringen die ontstaan na het uitknijpen van o.a. een puistje of een huidirritatie. Deze vlekjes kunnen we behandelen met onze Elvii laser.

Hoe werkt de Elvii laser

Dit is een laser die zeer krachtig en effectief is in het behandelen van verkleuringen die ontstaan zijn na huidirritaties en puistjes. Er wordt gewerkt met een puntje van slechts 1 millimeter waardoor de laser heel precies kan behandelen. Het voelt aan als een klein speldenprikje. Het vlekje zal in eerste instantie donkerder worden, dit is volkomen normaal en hoort bij het hele genezingsproces. 

Hoe ziet de huid er uit na de behandeling

Na de behandeling kan er soms wat roodheid en/of zwelling optreden en zal het vlekje donkerder worden. Enige jeuk of pijn is ook mogelijk en raak je huid dan zo min mogelijk aan. Heel af en toe kan er een blaasje of korstje optreden, krab dit er niet van af. Bescherm jouw huid ten alle tijde met een zonbescherming. 

Waar moet je rekening mee houden na de behandeling

  • bescherm je huid dagelijks met een factor 50 (zonbescherming SPF50) 
  • om infecties te voorkomen is het belangrijk om niet te gaan zwemmen
  • let ook op met sauna bezoeken en te intensief sporten

Hoeveel behandelingen heb je nodig

Dit is per persoon verschillend meestal starten we met een kuur van 3 behandelingen. Het resultaat is ook per persoon verschillend, we kunnen niet zien hoe diep de vlekjes zitten.

Behandelprijs acne littekens (vlekjes)

De prijzen kun je vinden in de online boekingsmodule achter de behandeling.

Afspraak maken?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Acne littekens vlekjes – acne littekens bruine vlekjes – Acne littekens verwijderen met de Elvii laser voor de omgeving van o.a. Ewijk, Beuningen, Druten, Weurt, Winssen, Cuijk, Wijchen, Arnhem, Nijmegen, Lent, Huissen, Bemmel, Elst