jubileum en award behandelingAward en jubileum behandeling Dermaskin

Met de Award & jubileum behandeling vieren we het 20-jarig bestaan van Dermaskin op 1 maart 2017 en tevens de uitreiking van de Image Skincare Outstanding Performance Award op 10 maart 2017. Voor het 2e jaar op een rij mocht huidspecialiste Marian Janssen deze Image Skincare Award in ontvangst nemen. Hij werd uitgereikt in het Mediaplaza van de Jaarbeurs in Utrecht. Omdat Marian op 1 maart haar 20-jarig bestaan vierde was dit een kroon op haar werk in haar jubileum jaar. Op 1 september 2017 is Dermaskin verhuisd naar een groter pand aan de Julianastraat 1C in Ewijk. Voor deze speciale gelegenheden heeft huidspecialiste Marian de Dermaskin Award behandeling ontwikkeld die voor elke huid op maat zal worden gemaakt.

Award en jubileum behandeling met Image Skincare

Op 10 maart werden tijdens de jaarlijkse Launch Party van Image Skincare ook nieuwe producten van Image Skincare gelanceerd. Dit waren o.a. de nieuwe vliesmaskers die als een 2e laag op de huid komen te liggen en de huid verzorgen met een hoge dosis werkstoffen. Met dit masker kun je kennismaken tijdens de Award & jubileum behandeling.

Het resultaat van de behandeling

De behandeling geeft direct een “wow effect”. Na de behandeling voelt de huid ontzettend glad aan, ziet hij er frisser uit, hij voelt steviger en heeft meer volume waardoor fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar zijn. Kortom een top behandeling bij Dermaskin die ontzettend veel geboekt wordt.

Inhoud Dermaskin Award en jubileum behandeling met Image Skincare

  • dubbele reiniging van de huid
  • milde peeling aangepast aan de huidconditie
  • indien gewenst epileren, harsen bovenlip en/of kin
  • heerlijke warme, ontspannende kompressen
  • hyaluronzuur serum
  • vliesmasker in combinatie met de Collageen Booster lichttherapie 20 minuten
  • afsluitende verzorging

Behandelprijs

  • € 75.00 per behandeling

Image Skincare gezichtsbehandeling

voor de omgeving Ewijk, Beuningen, Druten, Wijchen en Nijmegen