bioptron acne behandeling

Bioptron acne behandeling met lichttherapie voor iedereen met puistjes en onzuiverheden

Bioptron acne behandeling is een behandeling op basis van lichttherapie in combinatie met de acne producten van Image Skincare. Hij is voor iedereen die last heeft van puistjes en onzuiverheden. Heb je last van acne? Wij gaan je hierbij helpen! Deze behandeling bestaat uit een complete kuur van behandelingen om het beste resultaat te behalen.

Waarom de Bioptron lichttherapie

Met lichttherapie komen we dieper in de huid dan met cosmetica. Tijdens de behandeling gebruiken we een blauw filter en deze licht doodt de acne bacterie. Ook kunnen we een combinatie maken met andere kleuren zoals oranje, dit lichtfilter kalmeert de huid en pakt ontstekingen aan waardoor acne vlekjes sneller genezen.

De Bioptron acne behandeling is de oplossing om je acne aan te pakken

De combinatie van de Bioptron lichttherapie en de acne producten van Image Skincare geven een heel mooi resultaat bij acne. Met de Bioptron gaan we de acne bacterie aanpakken die je acne veroorzaakt en met de acne producten gaan we de overmatige talgproductie en verstoppingen aanpakken.

Bioptron acne behandeling met een mooi resultaat na 3 weken

Deze klant met acne heeft gedurende 3 weken elke dag haar huid behandeld met de Bioptron lichtterapie. Kijk hier naar het mooie resultaat dat ze bereikt heeft in slechts 3 weken.

Hoe gaat de kuur in zijn werk

We starten met een kuur van 4 weken. Tijdens deze kuur kom je 2 keer per week naar ons instituut voor een korte acne behandeling. Thuis ga je de Clear Cell acne producten van Image Skincare gebruiken.

De acne behandeling

We starten de 1e behandeling met een intake-gesprek en een acne huidscan waarmee we de diepere huidlagen bekijken. De acne behandeling die je daarna krijgt is een korte behandeling waarbij de nadruk ligt op het reinigen van de huid en het verwijderen van de onzuiverheden (acne).

Acne producten

Om de talgproductie en je acne aan te pakken is het belangrijk dat de huid dagelijks een goede reiniging krijgt en dat de overmatige talgproductie wordt aangepakt. Hiermee verminder je het ontstaan van puisten en mee-eters. Thuis ga je actief aan de slag met de acne producten van Image Skincare om het beste resultaat te behalen.

De eigen ervaring van huidspecialiste Marian met lichttherapie en acne

In mijn puberteit heb ik zelf acne gehad. Maar een paar jaar geleden kreeg ik ineens op latere leeftijd (50-jarige leeftijd) weer acne. Dit had natuurlijk weer met mijn hormonen te maken. Van de huisarts kreeg ik een antibiotica kuur die tijdelijk hielp. Op een gegeven moment heb ik een lamp gekocht op basis van lichttherapie. Elke week behandelde ik mijn huid 2x per week 15 minuten met blauw licht en soms extra 15 minuten met oranje licht. Ik merkte na een aantal weken dat dit werkte voor mij en mijn acne werd duidelijk minder. Nu ben ik er helemaal vanaf en is mijn huid mooi genezen. Dit is de reden dat ik enthousiast ben geworden door de behandelingen voor lichttherapie bij acne.

Zo gaat de acne behandeling in zijn werk (1x per week)

 • we starten met een dubbele reiniging van de huid
 • we gaan je onzuiverheden en puistjes verwijderen
 • je krijgt een acne masker dat werkt op de talgproductie
 • hierna krijg je 15 minuten lichttherapie met de Bioptron
 • de behandeling duurt ongeveer 45 minuten

Zo gaat de lichttherapie behandeling in zijn werk (1x per week)

 • we reinigen de huid
 • we brengen een speciale spray aan
 • hierna krijg je 15 minuten lichttherapie met de Bioptron
 • de behandeling duurt ongeveer 20 minuten

Prijs Bioptron acne behandeling (2 behandelingen per week)

 • 1x per week € 49.00 : reinigende acne behandeling + 15 minuten lichttherapie (45 min) met Image Skincare
 • 1x per week € 25.00 : lichttherapie behandeling 15 minuten
 • optie : uitbreiding lichttherapie € 15,00 per 15 minuten

Wat je verder nog moet weten

 • We starten met een kuur van 4 weken. Het kan zijn dat je meer behandelingen nodig hebt om tot het gewenste resultaat te komen. Het kan ook zijn dat we een acne peeling tussentijds doen indien wij dit nodig vinden. Dan betaal je in plaats van de 49 euro de prijs van de peeling. Dit alles doen wij wel in overleg met je.
 • Naast dit alles is het belangrijk dat je zelf thuis ook actief aan de slag gaat met de geadviseerde producten anders zal het niet voldoende werken.
 • De acne kits zijn voor ongeveer 1 week gebruik. Natuurlijk is het ook mogelijk om de acne producten in grotere verpakkingen aan te schaffen en dan heb je de kitjes niet nodig. Wij geven je graag advies hierover.
 • Deze behandeling is alleen te ondergaan in een kuur van telkens 4 weken want een eenmalige behandeling zal niet het gewenste resultaat geven.

Gaan wij je helpen?

Wil je, je acne huidprobleem aanpakken en ben je gemotiveerd om de samenwerking met ons aan te gaan? Maak dan een afspraak bij Dermaskin en bel 0487 524 574 of mail info@dermaskin.nl want wij helpen je graag.

 

Bioptron acne behandeling met Image Skinare

Dermaskin Ewijk – Beuningen