BIOPTRON ACNE LICHTTHERAPIE BEHANDELING VOOR IEDEREEN MET ACNE

Bioptron acne lichttherapie behandeling is een behandeling op basis van lichttherapie in combinatie met acne producten. Het kan in gezet worden als een kuur maar we kunnen de acne behandelingen en peelingen uitbreiden met een lichttherapie sessie. Lichttherapie is voor iedereen die last heeft van puistjes en onzuiverheden. Heb je last van acne? Wij gaan je hierbij helpen!

WAAROM DE BIOPTRON LICHTTHERAPIE

Met lichttherapie komen we dieper in de huid dan met cosmetica. Tijdens de behandeling gebruiken we een blauw filter en deze licht doodt de acne bacterie. Ook kunnen we een combinatie maken met andere kleuren zoals groen dat kalmeert roodheid of oranje dat een herstellende werking heeft waardoor acne vlekjes sneller genezen.

DE BIOPTRON LICHTTHERAPIE IS DE OPLOSSING OM JE ACNE AAN TE PAKKEN

De combinatie van de Bioptron lichttherapie in combinatie met acne producten en behandelingen geven een heel mooi resultaat bij acne. Met de Bioptron gaan we de acne bacterie aanpakken die je acne veroorzaakt en met de acne producten gaan we de overmatige talgproductie en verstoppingen aanpakken.

BIOPTRON ACNE BEHANDELING MET EEN MOOI RESULTAAT NA 3 WEKEN

Deze klant met acne heeft gedurende 3 weken elke dag haar huid behandeld met de Bioptron lichtterapie. Kijk hier naar het mooie resultaat dat ze bereikt heeft in slechts 3 weken. Ze gebruikte het thuisapparaat van de Bioptron.

DE ACNE LICHTTHERAPIE KUUR IN ONZE ACNE SKIN CLINIC

We starten met een kuur van 4 weken. Tijdens deze kuur kom je 2 keer per week naar ons instituut voor deze acne behandeling. We kunnen een korte behandeling doen maar ook een uitgebreidere of een peeling. Maar de rode draad in de behandeling is de Bioptron lichttherapie. Thuis ga je dagelijks de geadviseerde acne producten gebruiken.

ACNE PRODUCTEN

Om de talgproductie en je acne aan te pakken is het belangrijk dat de huid dagelijks een goede reiniging krijgt en dat de overmatige talgproductie wordt aangepakt. Hiermee verminder je het ontstaan van puisten en mee-eters. Daarom ga je thuis actief aan de slag met de door ons geadviseerde acne producten om het beste resultaat te behalen.

DE EIGEN ERVARING VAN HUIDSPECIALISTE MARIAN MET LICHTTHERAPIE

In mijn puberteit heb ik zelf acne gehad. Maar een paar jaar geleden kreeg ik ineens op latere leeftijd (50-jarige leeftijd) weer acne. Dit had natuurlijk weer met mijn hormonen te maken. Van de huisarts kreeg ik een antibiotica kuur die tijdelijk hielp. Op een gegeven moment heb ik een lamp gekocht op basis van lichttherapie. Elke week behandelde ik mijn huid 2x per week 15 minuten met blauw licht en soms extra 15 minuten met oranje licht. Ik merkte na een aantal weken dat dit werkte voor mij en mijn acne werd duidelijk minder. Nu ben ik er helemaal vanaf en is mijn huid mooi genezen. Dit is de reden dat ik enthousiast ben geworden door de behandelingen voor lichttherapie bij acne.

HOE GAAN WE HET AANPAKKEN IN EEN KUUR

  • We starten met een kuur van 4 weken. Het kan zijn dat je meer behandelingen nodig hebt om tot het gewenste resultaat te komen. Het kan ook zijn dat we een acne peeling tussentijds doen indien wij dit nodig vinden. Dit alles doen wij wel in overleg met je.
  • Naast dit alles is het belangrijk dat je zelf thuis ook actief aan de slag gaat met de geadviseerde producten anders zal het niet voldoende werken.

GAAN WIJ JE HELPEN?

Wil je, je acne huidprobleem aanpakken en ben je gemotiveerd om de samenwerking met ons aan te gaan? Maak dan een afspraak in onze Acne Skinclinic bij Dermaskin en bel 0487 524 574 of mail info@dermaskin.nl want wij helpen je graag.