Casmara algenmaskers onze favoriete luxe maskers

Casmara heeft een groot assortiment aan algenmaskers, op dit moment zijn er 10 verschillende algenmaskers. Het zijn onze favoriete maskers en bijna in alle behandelingen toe te passen. Vooral in de Skin Beauty en Skin Beauty Plus behandelingen zijn ze zeer populair. Maar ook na een peeling behandeling of na microdermabrasie zijn ze heel mooi.

Hoe werkt het Casmara algenmasker

Elk masker heeft zijn eigen samenstelling en werking. Onder het masker brengen we een hydraterend serum aan. Door hierover het algenmasker aan te brengen ontstaat er een vochtstuwing in de huid. Het serum gaat zich nu binden met het aanwezige vocht in de huid. Hierdoor krijgt de huid een betere hydratatie en zie je hem fijner van structuur worden.

Hoe voelt het masker aan

Onder het masker brengen we een serum aan voor extra werking. Als we het aanbrengen op jouw huid voelt het even heel koud aan. Het is een “dik papje” wat we snel aanbrengen. Het masker mag ook op de ogen en op de mond worden aangebracht. Na de inwerktijd rollen we het van de huid af.

Wat zie je na het masker

Je ziet dat de huidstructuur fijner is en dat de fijne lijntjes wat minder zichtbaar zijn. De huid heeft een mooie glow gekregen en ziet er mooi en rustig uit.