collageen behandeling met ultrageluid dermaskin

Collageen behandeling met ultrageluid

Intensive collageen behandeling met ultrageluid en de Collageen Booster. Het geeft de huid meer volume, een betere hydratatie en hij zal steviger en gladder aanvoelen. Pak huidveroudering aan met deze unieke collageen behandeling, alleen mogelijk bij Dermaskin. Het is de beste collageen behandeling die er is en ontwikkeld door huidspecialiste Marian Janssen van Dermaskin, welke jarenlange ervaring heeft in het geven van collageen behandelingen.

Het verschil met andere collageen behandelingen

De meeste collageen behandelingen werken in de oppervlakte van de huid. Deze collageen behandeling werkt veel dieper in de huid, op de plaats waar de huid nieuw collageen aanmaakt (lederhuid). Dit komt doordat er apparaten zoals de Collageen Booster en ultrageluid worden gebruikt. Er zijn maar weinig apparaten die zo diep in de huid kunnen komen. Door deze te combineren met de goede anti-aging werkstoffen krijg je daarom het mooiste resultaat.

Collageen en algen masker

Collageen is een hele goede vochtbinder en een lichaamseigen stof. Collageen kan normaal niet de huid in omdat het te groot is. Dit collageen is kleiner gemaakt waardoor het wel in de huid kan. Tijdens de behandeling brengen we over het collageen een algen masker aan. Door dit algen masker ontstaat er een vochtstuwing in de huid waardoor het collageen zich nog beter kan binden met het eigen vocht in de bovenste huidlagen. Dit geeft de huid meer volume, laat hem gladder voelen en fijne lijntjes en rimpels worden minder zichtbaar.

Wat doet ultrageluid

Met ultrageluid zetten we de huidcellen open waardoor deze beter werkstoffen op kunnen nemen. We gebruiken hyaluronzuur, dit is een lichaamseigen stof. Hyaluronzuur staat bekend om zijn goede vochtbinding, net als collageen.

Wat doet de Collageen Booster

De Collageen Booster is een lamp die gebruik maakt van speciaal rood licht. Dit licht komt diep in de huid waar ook ons eigen collageen aangemaakt wordt. Het geeft de huidcellen (fibroblasten) meer energie waardoor ze actiever worden en meer collageen, elastine en hyaluronzuur aan gaan maken. Onder de booster gebruiken we een collageen serum dat zich gaat binden met het vocht in de huid.

Inhoud collageen behandeling met ultrageluid

  • reiniging
  • peeling aangepast aan de huidconditie
  • collageen serum
  • algen masker
  • ultrageluid met hyaluronzuur
  • collageen serum met serum voor lichttherapie
  • Collageen Booster 20 minuten
  • afsluitende verzorging

Indien gewenst is onzuiverheden, epileren en harsen in de behandelprijs inbegrepen.

Behandelprijs

  • € 99.00

Kennismakingsaanbieding

Ontvang een Startkit met collageen kado bij je behandeling. Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.

 

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews

De beste collageen behandeling die ik ooit heb gehad. Ook de producten met collageen van Dr. Murad die ik hierbij gebruik zijn super. Het is een lange behandeling maar wel relax. Doe al jaren behandelingen bij Marian, eerst met QMS Medicosmetics collageen behandelingen. Maar deze nieuwe behandeling met collageen en de apparaten heeft mij overtroffen.