couperose verwijderen

Couperose verwijderen met laser door huidtherapeut

Couperose zijn de rode vaatjes in je gezicht waarvan de meeste voorkomen op de wangen en neus. Stoor jij je aan de couperose vaatjes en wil je er vanaf? Met de couperose behandeling door de huidtherapeut van Cosmetique Totale verwijderen we je couperose. Zij zal hiervoor de laser inzetten en er zijn al hele mooie resultaten bereikt. Je ziet de roodheid verminderen waardoor de huid een rustigere uitstraling krijgt.

Wat is couperose

Couperose zijn kleine, rode vaatjes die vaak voorkomen in het gezicht en gemakkelijk te verwijderen. Met de laser behandelen we het hele gebied waar de couperose aanwezig is. De behandeling is volkomen veilig. Het resultaat is langdurig. Omdat couperose ook te maken heeft met het verouderingsproces is het wel mogelijk dat er nieuwe adertjes ontstaan, dit is helaas met geen enkele methode tegen te houden.

Hoeveel couperose behandelingen heb je nodig

Het is moeilijk om vooraf te zeggen hoeveel couperose behandelingen je nodig hebt. Het is wel zo dat je na één behandeling al resultaat ziet. De couperose die weggehaald is, is ook weg. Met de laser kan onze huidtherapeut een heel gebied behandelen. Onze huidtherapeut kan je een indicatie geven tijdens het consult wat de verwachtingen zijn.

Wat zie je na de couperose behandeling

Direct na de behandeling kan de huid rood zien en wat gaan zwellen. Dit is volkomen normaal en zal vanzelf weer wegtrekken. Het is wel belangrijk om een dagcreme met UV-bescherming te gebruiken na de behandeling. Het kan zijn dat er ook wat korstjes komen, dit is normaal.

Afspraak met onze Cosmetique Totale huidtherapeut

Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis consult om de mogelijkheden te bespreken. Bel direct naar:

  • Cosmetique Totale : 085 902 20 80 (zeg dat je dan bij Dermaskin in Ewijk wil)
  • Dermaskin : 0487 524 574

 

 

couperose behandeling met laser door huidtherapeut

Ewijk – Beuningen – Wijchen – Nijmegen – Druten