couperose verwijderen

Couperose verwijderen

Couperose zijn de rode vaatjes in je gezicht waarvan de meeste voorkomen op de wangen en neus. Stoor jij je aan de couperose vaatjes en wil je er vanaf? Met de couperose behandeling bij Dermaskin verwijderen we al in één behandeling je couperose.

Wat is couperose

Couperose zijn kleine, rode vaatjes die vaak voorkomen in het gezicht en gemakkelijk te verwijderen. Een heel fijn naaldje (zo dik als een haartje) wordt net in het vaatje gebracht en dat branden we dicht. Je voelt alleen een klein prikje en de behandeling is volkomen veilig. Het resultaat is blijvend, de adertjes die dicht zijn blijven ook dicht. Echter is het wel mogelijk dat er nieuwe adertjes ontstaan op andere plekken, dit is helaas met geen enkele methode tegen te houden omdat het ook een proces van huidveroudering is.

Hoeveel couperose behandelingen heb je nodig

Het is moeilijk om vooraf te zeggen hoeveel couperose behandelingen je nodig hebt. Het is wel zo dat je na één behandeling al resultaat ziet. De couperose die weggehaald is, is ook weg. Alleen de neus is wat complexer en heeft vaak meerdere behandelingen nodig omdat daar veel couperose vaatjes zitten en vaak zit er nog couperose onder het weggehaalde vaatje. Na de behandeling kunnen de adertjes nog enkele weken rood blijven, dit komt door het coaguleren (dichtbranden). Langzaam aan zie je ze minder rood worden. Zijn er dikke adertjes weggehaald, dan kan het zijn dat er onder dat adertje nog een adertje zit. Deze adertjes kunnen pas weer na minimaal 2 weken weggehaald worden.

Wat zie je na de couperose behandeling

Direct na de behandeling voelt de huid een beetje branderig aan. Dit is na 15 minuten weer verdwenen. De huid kan tijdelijk licht rood kleuren maar je kunt gewoon je dagelijkse activiteiten hervatten. Na de behandeling is het belangrijk om de huid goed te beschermen tegen UV-straling. In sommige gevallen kan het zijn dat er een paar kleine korstjes ontstaan.

Couperose behandeling

  • Inhoud behandelingreiniging, coaguleren van couperose, nabehandeling

Behandelprijs

  • € 49.00

 

 

Reviews