definitief ontharen ipl behandeling cosmetique totaleDefinitief ontharen met laser – IPL  door huidtherapeut bij Dermaskin

Definitief ontharen van gezicht en lichaam door de huidtherapeut bij Dermaskin. Heb je last van overbeharing? De huidtherapeut van Cosmetique Totale werkt met de laser om overbeharing en ongewenste haargroei aan te pakken. Het is de oplossing voor het veilig ontharen van gezicht en lichaam uitgevoerd door een BIG-geregistreerd huidtherapeut bij Dermaskin.

Wat is een laser behandeling

Er zijn verschillende technieken om overbeharing aan te pakken o.a. met laser en IPL. Beide gebruiken warmte-energie om de haarzakjes te vernietigen. De haren zitten in diverse fases. Haren die in de groeifase zitten, worden door deze hitte voor 80-90% definitief verwijderd. De nieuwste lasers bevatten ook coolsystemen waardoor de huid meteen gekoeld wordt. Met slechts één flits worden honderden haarzakjes uitgeschakeld. De huidtherapeut van Cosmetique Totale kan je alles vertellen over de mogelijkheden van jouw overbeharing.

Wat is het voordeel van de definitief ontharen met laser

 • geschikt voor alle huidskleuren
 • geschikt voor alle haarkleuren
 • veilig ook voor de meest gevoelige huiden
 • minder pijnlijk dan de traditionele IPL apparaten
 • kan ook grijze, blonde en rode haren behandelen
 • medische behandelmethode met FDA keurmerk

Wat kun je nog meer behandelen met de laser

 • overbeharing
 • acne
 • littekens
 • huidveroudering
 • couperose
 • rosacea
 • pigmentvlekken

Wat is nu de allerbeste laser behandeling

Dit is per persoon verschillend en heeft alles te maken met:

 • haarkleur
 • haardikte
 • huidtype
 • behandelgebied

Ontharen is maatwerk en moet veilig en effectief gebeuren. De huidtherapeuten van Cosmetique Totale bij Dermaskin werken met verschillende methodes. Hierdoor kunnen zij je de beste ontharingsbehandeling aanbieden die geschikt is voor jouw huid en haren. Tijdens het gratis consult zullen zij je alles vertellen over de mogelijkheden.

Hoeveel behandelingen heb je nodig

Dit is per persoon verschillend maar gemiddeld zijn dit 8 behandelingen.

Kun je grijze, lichte en blonde haren behandelen?

Het kan wel maar zal altijd minder effect hebben. De huidtherapeut zal samen met jou de mogelijkheden bekijken.

Is de laser behandeling veilig

Ja, de laser behandeling is veilig. De laser handelingen bij Dermaskin worden uitgevoerd door een HBO geschoolde huidtherapeut van Cosmetique Totale die lid is van de NVH (Nederlandse Vereniging Huidtherapeuten).

Ook voor mannen!

Mannen voelen zich tegenwoordig ook prettiger zonder een wilde haardos op hun lichaam. De meest voorkomende behandelingen voor mannen zijn het laseren van rugharen en buik. Maar ook de oksels, liezen en schaamstreek zijn gewilde behandelingen. Heb je last van ingegroeide haren en ontstekingen? Dan zijn onze ontharingstechnieken de oplossing hiervoor.

Bekijk hier het filmpje over definitief ontharen met de laser en Cosmetique Totale

Waarom kiest Dermaskin voor de Cosmetique Totale huidtherapeut

De laatste tijd is er nogal wat te doen rondom het ontharen d.m.v. lasers en IPL. Op dit gebied is er nogal een wildgroei ontstaan en ongediplomeerde zijn aan de slag gegaan met deze apparatuur met alle gevolgen van dien. Om de veiligheid te garanderen wil minister van Volksgezondheid dat dit door bevoegde en bekwame BIG-geregistreerde specialisten uitgevoerd mag worden. Veiligheid en kwaliteit staat voorop bij Dermaskin en daarom zijn wij een samenwerking aangegaan met de huidtherapeuten van Cosmetique Totale. Dit is een organisatie met BIG-geregistreerde paramedische huidtherapeuten en erkend door zorgverzekeraars.

Vergoeding ontharen door het zorgverzekeraar

Afhankelijk van je verzekering is het mogelijk om in aanmerking te komen voor een vergoeding. Bekijk hiervoor je polis of neem contact op met je zorgverzekeraar.

Gratis huidanalyse en advies bij Cosmetique Totale

Wil je graag weten wat de huidtherapeut van Cosmetique Totale voor jouw overbeharing kan betekenen? Maak gerust een vrijblijvende afspraak voor een gratis consult bij Dermaskin. Tijdens dit gesprek krijg te horen hoeveel behandelingen je nodig hebt en wat het kostenplaatje zal zijn.

 

definitief ontharen door BIG-geregistreerd huidtherapeut bij Dermaskin

voor de omgeving Ewijk, Beuningen, Druten, Wijchen en Nijmegen