Dermaboost Collageen Facial

Dermaboost Collageen Facial is de opvolger van de collageen draden behandeling. Het is de nieuwste nanovezeltechnologie met 30 lagen collageen draden in 1 pad die we aanbrengen als een masker. Deze pads worden binnen 5 seconden opgenomen door de huid en  brengen werkstoffen dieper in de huid, tot in de dermis (2e huidlaag). Na 15 minuten in de huid start de afgifte van bioactieve werkstoffen gedurende 24 uur. Met deze behandeling gaan we de hele huid behandelen in plaats van alleen de rimpel. Geef je huid een snelle collageen boost met de Dermaboost Collageen Facial. Deze behandeling is geschikt voor iedereen die huidveroudering wil behandelen.

Dermaboost het 5 seconden collageen masker

In 5 seconden worden de pads volledig door de huid opgenomen. Het masker heeft een smeltend collageen effect dat je zichtbaar kunt waarnemen. 

Wat maakt de Dermaboost uniek

Wat het zo uniek maakt is dat het ten opzichte van alle andere collageenproducten op de markt is dat het voor 100% wordt opgenomen op de huid in een diepte van 1,5 mm (2e huidlaag de lederhuid). Hydraterende producten en andere collageenproducten komen niet zo diep omdat ze te groot van molecuul zijn om door te kunnen dringen in de diepere huidlagen. De collageen pads bestaan uit 30 lagen collageendraden die zeer klein van molecuul zijn. In combinatie met een speciale zuurstofspray wordt het collageen volledig door de huid opgenomen.

Waaruit bestaan de Dermaboost collageen pads

  • 99.86% marine collageen
  • 0.14% hyaluronzuur
  • 30 lagen collageen draden per pad

Inhoud Dermaboost Collageen Facial

We brengen de collageen pads aan op voorhoofd, wangen, neuslippenplooi en hals, dit zijn 4 zones.

  • dubbele reiniging
  • milde peeling
  • binweefselmassage
  • aanbrengen Dermaboost collageen pads
  • Beauty Angel collageen lichttherapie

Collageen pads voor thuis

Voor het mooiste resultaat adviseren we je om binnen 2 weken 5x collageen pads thuis te gebruiken in combinatie met een speciale spray. Wij geven jouw huid een flinke collageen boost en jij gaat thuis de behandeling voortzetten met collageen pads. We adviseren je hier graag over tijdens je behandeling.

Collageen pads als extra module in behandelingen

De collageen pads zijn heel goed te combineren met diverse behandelingen bij Dermaskin zoals de Hydrafacial, Vivace microneedling RF, PRX-T33 Collageen Boost, Skinpen, LPG, diverse peelingen. We adviseren je graag welke combinatie het beste bij je past. We werken hierbij in zones.

Behandelprijs

  • € 89.00

Afspraak maken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dermaboost collageen facial – Dermaboost collageen pads – collageen draad behandeling voor de omgeving van o.a. Ewijk, Beuningen, Nijmegen, Arnhem, Elst, Lent, Tiel, Huissen, Bemmel, Cuijk, Winssen, Weurt en Wijchen