DMK Enzyme Therapy kuur – je eerste kuur behandeling

Je gaat nu starten met je eerste DMK Enzyme Therapy kuur. Deze kuur bestaat uit 4 behandelingen met het DMK Enzyme Masker 1. Gedurende 4 weken kom je elke week naar Dermaskin voor het masker en daarnaast gebruik je dagelijks de DMK producten thuis om de behandelingen te versterken en te ondersteunen.

Nog even in het kort wat is DMK Enzyme Therapy

DMK Enzyme Therapy is een paramedische behandeling die werkt tot diep in onze cel en zorgt voor een verbetering van de structuur en functies van de huid. Het is op basis van enzymen en geschikt voor alle huiden en in te zetten bij vele huidproblemen en huidcondities. De resultaten hebben ons verrast en er is geen andere behandeling in de wereld die dit effect kan bereiken. Het is dus zeker geen normale schoonheidsbehandeling maar DMK maakt het verschil door dingen anders te doen en dit zie je terug in de mooie resultaten. Lees hier meer over wat DMK is en wat het doet >

Wat voel en zie je tijdens en na het masker

Tijdens de inwerktijd kan de huid strak aan gaan voelen en kun je ook een kloppend, jeukerig of brandend gevoel ervaren. Dit alles is volkomen normaal. Na het verwijderen van het masker zien we de welbekende “rode strepen” (plasmatisch effect) ontstaan, zie bovenstaande foto. Dit is niet eng, niet pijnlijk maar juist wat we willen. Des te meer rode strepen, des te meer ontgifting en des te meer de huid in een betere conditie komt! Deze rode strepen trekken binnen een half uur weer weg en na elke behandeling zul je meer rode strepen zien.

Onze speciale DMK kuur aanbieding voor je

Boek je een kuur van 4 behandelingen, waarbij je 1x per week komt voor een behandeling dan ontvang je van ons 50% korting op je 5e behandeling. Deze aanbieding is alleen geldig indien je een kuur van 4 behandelingen boekt. Hieronder kort uitgelegd hoe deze aanbieding in elkaar zit.

  • Week 1 (je 1e masker) : DMK behandeling 1 
  • Week 2 (1 week later) : DMK behandeling 2
  • Week 3 (1 week later) : DMK behandeling 3
  • Week 4 (1 week later) : DMK behandeling 4
  • Op je 5e behandeling ontvang je 50% korting, deze korting krijg je ook op je extra modules als je die kiest.
  • Je ontvangt bij een kuur een toilettasje, penseel en bowl kado.
  • Tijdens de kuur ontvang je 10% korting op de aanschaf van je DMK producten.

Behandelprijs DMK Enzyme Therapy kuur

  • € 125.00 per behandeling (behandeling 1 t/m 4)
  • het bedrag van 45 euro van je Meet& Treat brengenwij in mindering op je 1e behandeling
  • op behandeling 5 ontvang je 50% korting

Boek hier online je DMK Enzyme Therapy kuur