DMK Enzyme Therapy Peeling

Tijdens deze behandeling gebruiken we vooraf aan het DMK masker een peeling. Vanaf je 5e DMK behandeling met het DMK masker 1,  mag je deze peeling behandeling ondergaan. We hebben diverse soorten peelingen en tijdens de behandeling kijken we welke peeling geschikt is voor jouw huid.

De soorten DMK peelingen

De DMK peelingen waarmee wij werken zijn:

  • Prozyme : een enzymen peeling op basis van ananas en papaya om de dode huidcellen op een milde manier te verwijderen. Wij behandelen hiermee een dikke huid, pigmentstoornissen, verstopte huid, zonbeschadigde huid en huiden met oppervlakkige rimpels. 
  • Quick Peel : peeling op basis van melkzuur om de celvernieuwing te stimuleren en hij werkt ontstekingsremmend. Wij behandelen hiermee een ontstoken huid (rosacea), ontstoken acne, rode huid en pigment. 
  • Pro Alpha : peeling op basis van een combinatie van glycolzuur, melkzuur en appelzuur. Het zorgt voor een verbetering van de hydratatie (vochtniveau in de huid) en bouwt de huid van binnenuit weer op. Wij behandelen hiermee vochtarme huiden, zonbeschadigde huiden, rosacea en fijne lijntjes en rimpels. 

Behandelprijs DMK Enzyme Therapy Peeling

  • € 139.00 per behandeling (Masker 1 + peeling)

Deze behandeling mag je pas boeken als je een kuur van 4x een DMK behandeling hebt gehad met DMK Enzyme Masker 1 bij Dermaskin.

Afspraak maken?