DMK Enzyme Therapy

DMK Enzyme Therapy is een paramedische behandeling die werkt tot diep in onze cel en zorgt voor een verbetering van de structuur en functies van de huid. Het is op basis van enzymen en geschikt voor alle huiden en in te zetten bij vele huidproblemen en huidcondities. De resultaten hebben ons verrast en er is geen andere behandeling in de wereld die dit effect kan bereiken. Het is dus zeker geen normale schoonheidsbehandeling maar DMK maakt het verschil door dingen anders te doen en dit zie je terug in de mooie resultaten. 

Wat is een enzym

Een enzym is een eiwit en komt in elke cel van ons lichaam voor. Ze zijn in staat om chemische reacties in of buiten een cel te activeren. Ze kunnen stoffen opbouwen en afbreken. De DMK Enzyme Therapy op basis van enzymen voert afvalstoffen en schadelijke stoffen af en kan de huid weer opbouwen zoals de collageen aanmaak. Het zorgt ook voor een betere zuurstofvoorziening in de huid, dit is van groot belang voor de gezondheid van de huid en de energie productie in de cellen. Een gebrek aan zuurstof zorgt voor een slechte huid. Om de zuurstofvoorziening in de cellen te verbeteren werkt DMK met de chemie van het lichaam en verhoogt het zuurstof door gebruik te maken van onze vaten. Onze haarvaten zijn de leidingen van zuurstof naar de cellen van de huid.

Plasmatisch effect

DMK Enzyme Therapy zorgt voor een plasmatisch effect in de huid. Dit ontstaat direct na het verwijderen van het DMK Enzym Masker. De DMK enzymen creëren een lymfedrainage, je voelt de huid ook strakker worden en pulseren. Dit bevordert een stormloop van vers zuurstofrijk bloed vanuit de huid in de verwijde haarvaten. Je ziet dit plasmatische effect ook doordat de bloedvaten (rode streepjes) zichtbaar worden. Dit zal binnen 30 tot 60 minuten weer langzaam verdwijnen.

Waarom DMK Enzyme Therapy

Het is een totaal behandelconcept op basis van enzymen. De focus ligt op het verbeteren van de huidconditie en hydratatie en het kan ingezet worden bij vele huidproblemen. Wist je dat veel huidproblemen veroorzaakt worden door vochtverlies veroorzaakt door een huidbarrierre die kapot is. Hierdoor gaat de huid vocht verliezen en kunnen schadelijke stoffen de huid binnendringen met alle gevolgen van dien. Dit unieke Enzyme Therapy Concept geeft aan iedereen de kans om een mooie, gezonde huid te krijgen en bestaat uit 2 concepten namelijk de Huid Revisie en de Huid Lifting. 

DMK Huid Revisie

Dit concept zetten we in bij:

 • acne
 • rosacea
 • pigmentvlekken
 • huidirritaties
 • eczeem
 • reactieve huid
 • gebarsten huid
 • droge huid
 • rode huid
 • vale huid
 • problemen in het ooggebied zoals wallen, donkere kringen

DMK Huid Lifting

Dit concept zetten we in bij:

 • huidveroudering waarbij we fijne lijntjes en rimpels gaan behandelen
 • huidverslapping waarbij we de gezichtsspieren gaan versterken 

Wat doet het

 • stimuleert de bloedcirculatie / doorbloeding
 • stimuleert de zuurstofvoorziening
 • stimuleert het lymfedrainagesysteem
 • voert gifstoffen / afvalstoffen af
 • voert vrije radicalen af
 • stimuleert de productie van collageen

Wat kun je verwachten

Als je met een DMK Huid Revisie kuur start gaan we de belangrijkste probleemzones bepalen. We gaan de huid beoordelen en maken een huidscan. Van hieruit maken we gaan we je persoonlijke behandelplan opstellen. We starten met de voorbereiding op het enzym masker door 2-4 weken vooraf de DMK producten thuis te gebruiken. Na 2-4 weken krijg je het eerste DMK Enzyme Masker 1, Samen met jou overleggen we of een kuur nodig is of dat je bijvoorbeeld 1 behandeling per maand ondergaat.

Heb je een kuur van 4 behandelingen (1x per week) ondergaan dan kunnen wij vanaf de 5e behandeling deze meer gaan personaliseren met o.a. extra maskers en/of exfolianten. Een eenmalige behandeling geeft jouw huid een flinke boost, met een kuur kunnen we gaan werken resultaat voor o.a. anti-aging en/of huidproblemen.

Het DMK concept

De DMK Enzyme Therapy is een volledig concept dat bestaat uit behandelingen + producten voor thuis om zo het beste resultaat te bereiken.

Het DMK Concept bestaat uit 4 onderdelen:

1. Remove (verwijderen)

We gaan de dode huidcellen verwijderen die leiden tot het ontstaan van een droge huid, fijne lijntjes en verkleuringen. De nieuwe huidcellen komen nu sneller naar boven.

2. Rebuild (opbouwen)

We gaan nu de huid weder opbouwen door de interne processen te herstellen zodat de huid weer optimaal kan functioneren. Dit proces maakt het mogelijk dat de cellen langer in leven blijven en optimaal presteren voor een gezondere, jongere uitziende huid. We herstellen de zuurmantel doordat we de opperhuid binnendringen met de Enzym Therapy. 

3. Protect (beschermen)

We gaan de huid beschermen tegen invloeden van buitenaf zoals de zon en vrije radicalen die vroegtijdige veroudering van de huid veroorzaken. Hiervoor gebruiken we o.a. krachtige antioxidanten.

4. Maintain (onderhoud)

Door het gebruik van de DMK thuisproducten gaan we de resultaten van de behandelingen verlengen en verbeteren.

De soorten DMK Enzym Maskers

We hebben 3 verschillende DMK Enzym Maskers. Alle drie de maskers zorgen voor het plasmatisch effect in de huid om zo zuurstoftherapie te bieden vanuit onze bloedstroom. De maskers werken allemaal samen met de huid in plaats van alleen aan de oppervlakte en dit maakt DMK zo uniek.

 • DMK Enzyme Masker 1 : gaat de huidfuncties verbeteren en de onderliggende structuren versterken. Het verwijdert afvalstoffen en vrije radicalen en verhoogt de zuurstofvoorziening en immuunfuncties via de plasmatische werking. Dit proces stimuleert de collageenproductie in de huid. Dit masker zetten we altijd in bij de eerste 4 behandelingen.
 • DMK Enzyme Masker 2 : werkt als een spiersamentrekker, huidverstrakker en weefselverstrakker. Dit masker brengen we altijd aan over masker 1 en samen met masker 3. Het heeft een liftende werking en versterkt de verslapte huid.
 • DMK Enzyme Masker 3 : samen met masker 2 zorgt dit voor een versterking van het weefsel en spieren. Dit masker kunnen we ook alleen aanbrengen over masker 1 waardoor het intensiever werkt en gebruiken we dan voor o.a. huidveroudering, rosacea, acne en bij ontstoken huidaandoeningen.

Is de behandeling pijnlijk

Nee, de behandeling is niet pijnlijk maar je ervaart wel een pulserend gevoel en jeuk. Vooral in de eerste behandeling(en) kun je dit ervaren. Het masker voelt heel strak aan op de huid en heeft een inwerktijd van 45 minuten.

De start en het resultaat

Als je met DMK Enzyme Therapy begint dan starten we altijd met een Meet & Treat. Deze begint met een intake-gesprek, we maken een huidscan en daarna krijg je een korte DMK behandeling waarbij we je uitleggen hoe je de producten het beste kunt gebruiken.

Na ongeveer 2-4 weken krijg je het eerste DMK Enzyme Masker 1. We kunnen dan starten met een kuur van 4 behandelingen, 1x per week. Maar als je tevreden bent over je huid dan kun je ook één behandeling per maand ondergaan. Het is heel belangrijk dat de huid een correcte voorbereiding krijgt om de meest optimale Enzyme Therapy te krijgen en om heftige reacties te voorkomen. Na deze 4 behandelingen gaan we kijken waar je huid nog behoefte aan heeft. De resultaten van de foto’s kun je behalen na ongeveer 3 tot 6 maanden als je het complete concept volgt.

©Dermaskin

 

 

 

 

DMK Enzyme Therapy treatment behandeling Nederland
voor de omgeving van o.a. Ewijk, Beuningen, Nijmegen, Druten, Arnhem, Tiel, Huissen, Lent, Bemmel, Cuijk, Boxmeer en Wijchen