DMK Skincare

DMK Skincare is een compleet concept dat bestaat uit behandelingen met enzym maskers + producten voor thuisgebruik. Alleen door deze samen te gebruiken krijg je het optimale resultaat. Voor elke huid is er een juiste oplossing en we kunnen meerdere huidproblemen tegelijk behandelen. 

DMK Skincare in Nederland

DMK bestaat al meer dan 40 jaar en komt uit Amerika. Het is al bekend in meer dan 30 landen en sinds 2020 ook in Nederland. DMK is voor iedereen die een mooie, gezonde en levendige huid wil.

DMK is paramedisch

DMK is paramedisch en dit wil zeggen dat het werkt tot in de celkern, alleen dan kun je werken aan huidverbetering en kun je huidproblemen behandelen. Volgens het 4 stappen systeem Remove (verwijderen), Rebuild (opbouwen), Protect (beschermen) en Maintenance (onderhouden) gaan we de huid in balans brengen waardoor hij beter gaat functioneren. DMK bevat huididentieke werkstoffen en alleen deze werkstoffen kunnen doordringen tot de celkern en een huidprobleem bij de kern aanpakken.

Onze huid

Onze huid kun je zien als een huis en werkt als een fabriek. Veel mensen hebben te maken dat een huidbarriere niet meer in tact is (je dak is lek). Hierdoor kunnen vreemde stoffen de huid binnen dringen en verliest de huid vocht met alle gevolgen van dien en er staan huidproblemen. Denk hierbij o.a. aan roodheid, acne en pigmentvlekken. Een huid die vocht verliest zal ook verstoppingen (comedonen) veroorzaken. Door de huid weer in balans te brengen en het “dak te repareren” is de huid weer in staat om vocht vast te houden. Hierdoor krijg je weer je mooie, gezonde huid terug. 

Enzymen de basis voor een gezonde huid

DMK werkt met enzymen en deze kunnen dode eiwitten, gifstoffen en afvalstoffen uit de epidermis (opperhuid) verwijderen met behulp van omgekeerde osmose. Dit proces spoelt vloeistoffen terug door de celwand waardoor er een schone celkern ontstaat. Ook verhogen enzymen het waterniveau (vochtgehalte) in de huid. DMK enzymen bevatten de aminozuren Proline, Glycine en Lysine die de fibroblasten in onze lederhuid stimuleren. Hierdoor ontstaan er verse, nieuwe collageen vezels. Jouw huid zal hierdoor mooier, gezonder en stralender worden.

DMK is een compleet concept

DMK is een compleet concept dat bestaat uit behandelingen met enzyme maskers + producten voor thuis. Deze ondersteunen elkaar en geven samen het beste resultaat. Daarom is het niet mogelijk om alleen de behandelingen te ondergaan of alleen de producten voor thuis te gebruiken. DMK wil alleen het beste resultaat voor jouw huid en dat is het hele concept. DMK Skincare bevat een groot assortiment aan producten voor thuis. Tijdens je eerste behandeling met Enzyme Masker 1 zullen we je alles uitleggen.  

 

 

©Dermaskin

 

DMK Skincare producten voor de omgeving van o.a. Ewijk, Beuningen, Druten, Nijmegen, Arnhem en Wijchen