collageen draden en microneedling
Voor de behandeling en het resultaat na 4 behandelingen

DS V-Line collageen draad en Dermapen microneedling

DS V-Line collageen draad en Dermapen microneedling voor het behandelen van o.a. fijne lijntjes en rimpels en een grovere huidstructuur. Met deze behandeling combineren we de DS V-Line collageen draad behandeling met de Dermapen microneedling. Een zeer mooie behandeling die gericht is op het verbeteren en verfijnen van de huidstructuur en het verminderen van fijne lijntjes en rimpels. Met deze combinatie krijgt de huid een intensieve voorbereiding voor de opname van de collageen draden. Dit is één van onze beste anti-aging behandeling voor het behandelen van fijne lijntjes en rimpels.

Hoe werkt de DS V-Line collageen draad

We brengen de collageen draad aan in je rimpel met een speciaal serum en tangetje. Dit zakt in jouw huid en gaat daar je collageen aanmaak stimuleren waardoor de rimpel opgevuld gaat worden. Meer hierover kun je hier lezen.

Hoe werkt de DermaPen microneedling

Hiermee maken we kleine gaatjes in de huid met naaldjes. Deze naaldjes stimuleren je collageen aanmaak en activeren we je huidcellen. In combinatie met de DS V-Line collageen draad is dit onze beste anti-aging behandelkuur voor het behandelen van o.a. fijne lijntjes en rimpels. Tijdens deze behandeling gebruiken we een speciaal serum van DS V-Line dat ook de collageen aanmaak van binnenuit stimuleert. Tijdens de collageen draad behandeling werken we met de Dermapen oppervlakkig om zo het mooiste resultaat te behalen.

Inhoud Dermapen microneedling en collageen draden

  • reiniging
  • speciaal serum en Dermapen microneedling
  • voorbehandeling collageen draden
  • collageen draden (maximaal 10 stuks)
  • afsluitende verzorging

Inhoud kuur Dermapen microneedling + DS V-Line collageen draad

De kuur bestaat uit 4 behandelingen en de eerste 3 behandelingen zijn om de 2 weken. De 4e behandeling is na 3 tot 4 maanden.

Behandelprijs per behandeling

  • € 145.00 – inclusief maximaal 5 draden
  • € 195.00 – inclusief maximaal 10 draden

Afspraak maken?

Plan je afspraak hier online, kijk onder het kopje DS V-Line collageen draad + Dermapen microneedling.

 

 

 

 

 

 

 

 

DS V-Line collageen draad behandeling in combinatie met DermaPen microneedling voor de omgeving van o.a. Ewijk, Beuningen, Nijmegen, Arnhem, Winssen, Druten, Tiel, Wijchen, Huissen, Bemmel, Lent, Boxmeer, Cuijk, Groesbeek