Beauty Angel Hydra Glow Facial

De Beauty Angel Hydra Glow Facial is een hele mooie hydraterende en ontspannende anti-aging behandeling met het Esthemax Hydrojelly masker, de trend onder de maskers uit Amerika. De Esthemax Hydrojelly maskers zijn de nieuwe generatie peel-off maskers omdat ze doordrenkt zijn met elektrolyten. Elektrolyten zijn hét hydratatie ingrediënt van de toekomst. Het zijn minerale zouten die onze cellen energie geven. We hebben een groot assortiment aan Hydrojelly maskers en voor iedere huidconditie of huidprobleem is er een masker. In combinatie met de Beauty Angel collageen lichttherapie krijgt jouw huid een super boost aan vocht en energie. Met deze behandeling gaat jouw huid er frisser en mooier uit zien en zal hij een mooie glow krijgen.

Voor wie is deze behandeling geschikt

Deze behandeling is geschikt voor iedereen en vooral de vochtarme huiden. Maar ook voor iedereen die wil werken op anti-aging en zijn of haar huid zo lang mogelijk mooi en gezond wil houden. We passen het masker aan op jouw huidconditie of huidprobleem.

Esthemax Enzyme Peel

De behandeling starten we met het Esthemax Enzyme Peel. Dit is een poeder peeling op basis van papaya enzymen. Het geeft de huid een zachte maar intensieve peeling om de dode huidcellen te verwijderen. Deze peeling is geschikt voor alle huiden, zelfs voor de meest gevoelige huid. De peeling tovert je mooie, nieuwe huid tevoorschijn en de huid zal zacht en glad aanvoelen.

Beauty Angel collageen lichttherapie

De Beauty Angel is een collageen lamp op basis van lichttherapie die de huidcellen aan het werk zet en ze een energie boost geeft. Het stimuleert o.a. de aanmaak van je collageen. Geniet van het collageen licht tijdens deze ontspannende behandeling. 

Inhoud behandeling

  • dubbele reiniging van de huid
  • Esthemax Enzyme peeling om de dode huidcellen te verwijderen
  • zuurstof spray voor onder de Beauty Angel
  • Beauty Angel collageen lamp
  • hydraterend serum of ampul 
  • Esthemax Hydrojelly masker
  • afsluitende verzorging

Behandelprijs

  • € 77.00 (60 minuten)

Afspraak maken?

Plan je afspraak gemakkelijk online door op onderstaande link te klikken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beauty Angel collageen lamp behandeling met Esthemax Hydrojelly Mask voor de omgeving van o.a. Ewijk, Beuningen, Nijmegen, Arnhem, Druten, Wijchen, Boxmeer, Cuijk, Huissen, Bemmel, Lent, Tiel