Ontdek jouw huid met de Observ huidscan

De Observ huidscan laat je zien hoe de conditie is van jouw huid. Tijdens de analyse worden foto’s gemaakt met diverse filters die we naderhand gaan bespreken met je. Wij sturen je deze foto’s ook per mail zodat je ze nog rustig kunt bekijken. Iedereen die zijn eerste behandeling heeft bij Dermaskin ontvangt deze huidscan gratis.

Heb je ook moeite om de juiste cosmetica te vinden voor jouw huid

Er zijn ontzettend veel cosmetica producten op de markt verkrijgbaar. Misschien herken je het wel en heb je jezelf ook weleens laten verleiden door een mooie verpakking, een lekkere geur of door een goede verkoopster en vond je achteraf het product toch niet geschikt voor jouw huid. Maar is er wel eens door een professional goed gekeken naar jouw huid en huidconditie? Om een goed advies te kunnen krijgen is het belangrijk dat je weet hoe de conditie is van jouw huid is en met de huidscan kun daar achter komen. Tijdens de huidscan krijg je een advies over de behandelingen en producten bij Dermaskin.

Wat zegt de huidscan over jouw huid

Met de Observ 520 huidscan kunnen we de diepere huidlagen bekijken. Tijdens de huidscan maken we foto’s van jouw huid met diverse filters. De filters laten zien hoe jouw conditie is van jouw huid. Je kunt bijvoorbeeld ook pigmentvlekken zien die vaak nog niet met het blote oog zichtbaar zijn.

Wat is belangrijk om te weten voordat je de huidscan ondergaat

Om het beste beeld te krijgen over jouw huid tijdens de huidanalyse, wil ik je vragen om je huid vooraf thuis te reinigen met een cleansing product zonder fruitzuren. Was deze een aantal keren goed af met water. Het is ook heel belangrijk om geen crème of foundation op te hebben voor de beste meting.

Wat zie je op de huidscan

Er worden foto’s gemaakt met diverse belichtingen. Deze foto’s vertellen alles over jouw huidconditie en we gaan dit samen met je bespreken.

huidanalyse en huidscan met Observ

  • 1e filter : daglicht
  • 2e filter : gevoeligheid en couperose
  • 3e filter : huidstructuur en grove poriën
  • 4e filter : pigmentvlekken en zonbeschadiging
  • 5e filter : talgproductie
  • 6e filter : hoe de huid er uit zal zien over een aantal jaren als je hem niet goed behandeld

Prijs huidscan

  • bij je eerste behandeling ontvang je de huidscan t.w.v. € 30,00 gratis
  • € 30.00 voor een vervolg huidscan

Wij geven geen advies over andere producten dan waar Dermaskin mee werkt.

Meer weten over jouw huid?

Klik hieronder op de button en maak een afspraak voor een Observ Your Skin kennismakingsbehandeling en ontdek de mogelijkheden. Hierbij ontvang je een gratis huidscan t.w.v. 30 euro.

 

 

Observ 520 huidanalyse en huidscan

Ewijk, Beuningen, Nijmegen, Arnhem, Druten, Boxmeer, Cuijk, Huissen, Bemmel, Elst en Wijchen