Dermaskin Huidscan – de start voor jouw mooiste huid

Wil je alles weten over jouw huid en hoe je hem het beste kunt verzorgen en behandelen? Met onze Dermaskin Huidscan maak je kennis met jouw huid en ontdek je de mogelijkheden om hem zo mooi mogelijk te maken en te behouden. Onze huidscanner is de allernieuwste die een veel uitgebreidere informatie geeft dan onze vorige. Met deze huidscan maken we 10 gedetailleerde foto’s van jouw huid waaruit een persoonlijk advies komt over de conditie, behandelmogelijkheden en productadvies. De huidscan is de start voor jouw mooiste huid. 

Welke behandelingen zijn geschikt?

We hebben ontzettend veel behandelmogelijkheden. Wil je graag weten welke behandelingen voor jouw huid geschikt zijn? Met de uitslag van de huidscan gaan we een persoonlijk behandelplan voor je opstellen. 

Heb je ook moeite om de juiste cosmetica te vinden voor jouw huid

Er zijn ontzettend veel cosmetica producten op de markt verkrijgbaar. Misschien herken je het wel en heb je jezelf ook weleens laten verleiden door een mooie verpakking, een lekkere geur of door een goede verkoopster en vond je achteraf het product toch niet geschikt voor jouw huid. Maar is er wel eens door een professional goed gekeken naar jouw huid en huidconditie? Om een goed advies te kunnen krijgen is het belangrijk dat je weet hoe de conditie is van jouw huid is en met de huidscan kun daar achter komen. Tijdens de huidscan krijg je een advies over de behandelingen en producten bij Dermaskin.

Wat zegt de huidscan over jouw huid

Met de Dermaskin huidscan kunnen we de diepere huidlagen bekijken. Tijdens de huidscan maken we foto’s van jouw huid met diverse filters. De filters laten zien hoe jouw conditie is van jouw huid. Je kunt bijvoorbeeld ook pigmentvlekken zien die vaak nog niet met het blote oog zichtbaar zijn.

Hoe werkt de huidscan

De camera in de huidscan maakt gebruik van 3 beeldtechnologiën via RGB zichtbaar licht, PL gepolariseerd licht en UV drie spectrums. Er zijn 3 soorten huidcondities slecht, algemeen en goed. Bijvoorbeel “algemeen betekent dat je huidconditie “algemeen” is met mensen in dezelfde leeftijdscategorie. Hoe hoger het percentage, des te beter de huid in conditie is. Elke foto laat een percentage zien. Uiteindelijk laat hij een gemiddeld percentage zien en wat ook bijzonder is jouw huidleeftijd van dat moment.

 • RGB licht : standaard wit licht dat huidproblemen in de opperhuid kan detecteren zoals porie grootte, vlekjes en textuur
 • PL gepolariseerd : filtert het strooilicht en kan in de opperhuid detecteren structuur, fijne lijntjes
 • UV ultraviolet : kan huidproblemen in de dermis (lederhuid) detecteren zoals acne, pigment in de diepere laag, UV-beschadiging, verstopping van de poriën, talgafscheiding en vocht

Wat kunnen we allemaal meten

Tijdens de meting maakt de huidscanner 10 foto’s en van daaruit maakt hij zijn analyse. Des te hoger het percentage is, des te beter de huidconditie is. Met de huidscan kunnen we het volgende meten.

 • porie grootte : de rode vlekken laten de verstopte poriën zien. Voornamelijk het slecht reinigen van de huid en overmatige talgafscheiding kunnen de poriën verstoppen. 
 • acne vlekjes : geeft de hoeveelheid acne vlekjes (acne littekens) die ontstaan zijn na een puistje (beschadiging) meestal in combinatie met UV-straling. 
 • rimpels : geeft de huidige textuur en verlies van collageen aan dat de huidige toestand van de rimpels laat zien. 
 • textuur : laat de ruwe plekken zien waardoor de huid niet glad is en hij een grove structuur laat zien. 
 • verstopte poriën : laat de plaatsen zien waar de poriën verstopt zijn waardoor er mee-eters en acne kan ontstaan omdat er geen goede talgafscheiding kan plaatsvinden. 
 • pigment : laat pigment in de diepere huidlaag (dermis / lederhuid) zien. Meestal veroorzaakt door overmatige UV-straling of door cosmetica die teveel lood, kwik of chemische bestanddelen bevat. Zwart wil zeggen dat het donkere vlekken zijn die in de lederhuid zitten. Groen wil zeggen dat het lichtere vlekken zijn. Een goede zonbescherming is belangrijk. 
 • vocht : laat zien hoe de hydratatie in de huid is. Eigenlijk een normale huid heeft een goede hydratatie. Een vette en droge huid hebben altijd problemen met de hydratatie, meestal is dit ook de oorzaak van het ontstaan van een huidprobleem. De huid is ook niet glad als hij een slechte hydratatie heeft. Blauw wil zeggen dat de huid een slechte hydratatie heeft. Rose wil zeggen dat het beter is. 
 • gevoeligheid : hier laten we zien hoe gevoelig je huid is. Dit kan o.a. ontstaan door ontstekingen diep in de huid (lederhuid) maar ook door een beschadiging, slechte cosmetica of door het weer. Rood staat voor een hoge gevoeligheid en groen staat voor een minder gevoeligheid. 
 • metabolisme : hier kijken we naar de celactiviteit en het vermogen van de huid om zelf te herstellen. Een slecht herstel vermogen kan ook leiden tot ontstekingen of een hogere gevoeligheid. Een slechte stofwisseling heeft een ongelijke verdeling van talg en vocht. Hierdoor ontstaat gemakkelijk een huidprobleem zoals acne of rimpels. Hoe witter de plek, des te donkerder de huid op de foto en dat wil zeggen dat de huid in een betere conditie is. Kortom een witte plek of de foto is slecht en een donkere plek is goed. Rode lijnen laten de zwakke gebieden in het huidmetabolisme zien en groene lijnen laten zien waar de celactiviteit beter is. 
 • UV-schade : huidbeschadiging en pigmentvlekken worden veroorzaakt door UV-straling. Deze foto laat zien de locatie en ernst van de zonbeschadiging zien. Dit onstaat vaak door geen zonbescherming of slechte zonbescherming te gebruiken. Rode lijnen laten de donkere vlekken zien en de groene lijnen de lichtere vlekken. 
 • huidveroudering : op deze foto kun je zien hoe de conditie van jouw huid over 3 tot 5 jaar zal zijn als je geen goede behandelingen en producten gebruikt.
 • resultaat : deze foto laat een mogelijke verwachting zien als je de huid gaat verzorgen met de juiste producten en bijbehorende behandelingen.

Wat is belangrijk om te weten voordat je de huidscan ondergaat

Om het beste beeld te krijgen over jouw huid tijdens de huidanalyse, wil ik je vragen om je huid vooraf thuis te reinigen met een cleansing product zonder fruitzuren. Was deze een aantal keren goed af met water. Het is ook heel belangrijk om geen crème of foundation op te hebben voor de beste meting.

Prijs huidscan

 • gratis bij een Meet & Treat (kennismakingsbehandeling)
 • € 50.00 voor een losse huidscan met uitleg over de scan & advies door onze huidtherapeute. Als je binnen 1 maand een behandeling ondergaat bij Dermaskin, ontvang je de 35 euro retour op je behandeling.

Wij geven alleen advies over de behandelingen en producten bij Dermaskin en niet over andere merken.

Afspraak maken?

Klik op onderstaande button voor het maken van een afspraak.

 

 

 

Dermaskin, huidscan, huidanalyse voor de omgeving van o.a. Ewijk, Beuningen, Nijmegen, Arnhem, Druten, Wijchen, Bemmel, Huissen, Tiel, Weurt, Groesbeek, Lent, Boxmeer, Cuijk