tripollar huidverstrakkingHuidverstrakking met TriPollar en OxyGeneo

Als we ouder worden verliest de huid zijn stevigheid en voel je hem slapper worden. De TriPollar behandeling op basis van radiofrequentie in combinatie met de OxyGeneo zuurstoftherapie gaat de huid verstevigen en strakker maken. In combinatie met de <a href=”https://www.dermaskin.nl/behandelingen-schoonheidssalon/collageen-booster-lichttherapie-antiaging-behandeling/”>Collageen Booster lichttherapie</a> geeft dit een nog mooier resultaat. Beide apparaten verwarmen de lederhuid waardoor de huidcellen de aanmaak van collageen gaat stimuleren. Het gevolg is een strakkere en stevigere de huid.

Wat is TriPollar Radiofrequentie

TriPollar is de meest geavanceerde radiofrequentie (RF) technologie ter wereld. Het wordt al meer dan 75 jaar toegepast in de medische wereld en het is een bewezen en veilige technologie die wereldwijd succesvol wordt ingezet.

Hoe werkt de TriPollar en wat doet het voor de huid

De TriPollar behandeling verwarmt de fibroblasten (die ons collageen aanmaken) in onze huid en laat de collageenvezels inkrimpen waardoor direct een huidverstrakkend en liftend effect ontstaat. Dit zorgt ook weer voor de natuurlijke collageenvernieuwing van de huid. De TriPollar werkt op de huidversteviging. Het resultaat is dat de huid steviger zal worden en een strakkere kaaklijn zal ontstaan. Daarnaast kunnen rimpels minder zichtbaar worden.

Wat doet de OxyGeneo

De Tripollar behandeling voor huidverstrakking is uit te breiden met de OxyGeneo. OxyGeneo is een behandeling met een combinatie van microdermabrasie, peeling en zuurstoftherapie van binnenuit. Lees hier meer over OxyGeneo>>

Voor wie is de behandeling geschikt

  • voor een beginnende verslapte kaaklijn
  • voor een verslapte huid in een beginnende fase
  • voor fijne lijntjes en rimpels

Hoe voelt de behandeling aan

Een TriPollar behandeling voelt als een warme massage. De behandeling is niet pijnlijk en voelt prettig aan. Het OxyGeneo gedeelte voelt warm aan en kan een beetje prikkelen maar voelt verder ontspannend aan.

Wanneer zie je resultaat

Al na de eerste behandeling zie je direct resultaat met het OxyGeneo gedeelte. Het TriPollar gedeelte werkt op langere termijn. Met een kuur van 8 behandelingen kun je pas echt op resultaat gaan werken omdat de fibroblasten 8 maanden tijd nodig hebben om collageen aan te maken. Daarna ga je het resultaat onderhouden met 1 nabehandeling per 4-6 weken.

Uitbreiding met de Collageen Booster

Je kunt de behandeling uitbreiden met de Collageen Booster lichttherapie die de huidcellen nieuwe energie geeft. Hierdoor krijgt de huid meer energie, betere doorbloeding en betere zuurstofvoorziening. De Collageen Booster komt tot diep in de lederhuid waar hij ook de fibroblasten gaat stimuleren om nieuw collageen aanmaken. In combinatie met de TriPollar en OxyGeneo geeft dit hele mooie resultaten. Voor de Collageen Booster betaal je een meerprijs in de behandeling.

Behandelprijs

Je start altijd met een kuur van 8 behandelingen omdat je alleen dan op resultaat kunt werken. Onderstaande prijzen zijn per (na)behandeling.

  • € 99.00 per behandeling
  • meerprijs Collageen Booster 20 minuten € 15.00
  • meerprijs Collageen Booster 30 minuten € 20.00

Aanbieding

Bij een kuur van 8 behandelingen ontvang je de 8e behandeling kado.

 

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment