hyamatrix hyaluronzuur behandeling
Hyaluronzuur behandeling Hyamatrix

Hyaluronzuur behandeling Hyamatrix. Nieuw en uniek in Nederland is de Hyamatrix behandeling op basis van nanostructuur hyaluronzuur en matrix peptiden. Het is een injectie-vrije hyaluronzuur behandeling. De moleculen van het hyaluronzuur zijn ontzettend klein gemaakt (40 KDA) en daardoor kunnen ze diep de huid indringen. Dit in tegenstelling tot “normaal hyaluronzuur” dat in cosmetica wordt gebruikt. Dit hyaluronzuur is ook in staat om langer in de huid te blijven dan normaal hyaluronzuur. Als één van de eerste in Nederland mag Dermaskin deze behandeling aanbieden.

Waarom is de hyaluronzuur behandeling van Hyamatrix zo uniek

Er zijn zoveel soorten hyaluronzuur op de markt die verwerkt zijn in cremes. Maar deze blijven in de bovenste lagen van de huid. Hyamatrix heeft een hyaluronzuur dat uniek is en diep in de huid kan, namelijk in de lederhuid.

Zo werkt de hyaluronzuur behandeling Hyamatrix

Is de behandeling pijnlijk

Nee, de behandeling is niet pijnlijk en voelt heel ontspannen aan.

Waar moet je rekening mee houden na de behandeling

Het is heel belangrijk dat de huid gedurende 12 uur na de behandeling droog blijft zodat het hyaluronzuur goed zijn werk kan doen. Ga dan ook bijvoorbeeld niet douchen, sporten of in de regen lopen gedurende 12 uur na de behandeling.

Het resultaat

De meeste klanten zien na de eerste behandeling al resultaat. Echter in een kuur en bij gebruik van de Hyamatrix producten thuis, krijg je het beste en mooiste resultaat.

Hyamatrix producten

Naast de behandelingen in mijn praktijk heeft Hyamatrix ook producten voor thuisgebruik om de behandelingen te ondersteunen. Na de kuur kun je weer overstappen op je eigen huidverzorging.

Afspraak maken

Wil je graag een afspraak maken, klik dan hier om hem online te maken of bel 0487 524 574.

 

 

Hyamatrix specialist voor de regio

Ewijk, Beuningen, Druten, Wijchen, Beneden Leeuwen en Nijmegen