Hyaluronzuur Boost

Hyaluronzuur Boost waarbij we gebruik maken van een 100% hyaluronzuur in poedervorm. Deze module is geschikt voor alle huiden en heel mooi bij fijne lijntjes en rimpels 

Wat is hyaluronzuur

Hyaluronzuur is een belangrijke werkstof voor de huid maar ook het belangrijkste ingrediënt in fillers. Het  hyaluronzuur waarmee wij werken is in poedervorm en heeft geen naalden nodig om in de huid te komen. Het is een nano hyaluronzuur dat dieper in de huid dringt dan gewoon hyaluronzuur waardoor het de kans krijgt om zich te binden in de diepere huidlaag met het vocht dat daar aanwezig is. Nano hyaluronzuur werkt op het volume van de huid en pakt de eerste tekenen van huidveroudering aan.

Hyaluronzuur in huidverzorgingsproducten

Huidverzorgingsproducten zoals serums en crèmes kunnen slechts een bepaald percentage nano-hyaluron bevatten waarbij het tijd kost voordat het goed werkt.

Nano hyaluronzuur

Ons nano hyaluronzuur werkt snel door direct in de huid te dringen, dit kan omdat het een zeer laag molecuulgewicht heeft en structuur. Het wordt vloeibaar terwijl we het aanbrengen. Dit hyaluronzuur heeft 3 verschillende molecuulgroottes.

  • hoog moleculair gewicht : vormt een buitenste laag van hydratatie omdat het op de bovenste laag van de huid blijft. Dit zit ook vaak in huidverzorgingsproducten.
  • middelmatig molecuul gewicht : dit gaat dieper om een ​​langdurige hydratatie te ondersteunen.
  • laag molecuulgewicht : dit gaat het diepste in de huid en zorgt ervoor dat Vocht wordt opgeslagen in de huidweefsels wat resulteert in een vollere, stevigere, stralende en gezonde huid.

Als extra module

Met deze losse module kun je veel behandelingen met of zonder apparatuur uitbreiden bij Dermaskin.