hyamatrix hyaluronzuur behandelingHyamatrix

Hyamatrix is een nieuwe en unieke behandelkuur op basis van een nanostructuur hyaluronzuur en matrix peptiden. Een innovatie methode voor natuurlijke huidverjonging zonder injecties. Tijdens de Hyamatrix hyaluronzuur behandeling gaan we laag moleculair hyaluronzuur aan de huid toevoegen. Dit hyaluronzuur is heel klein van molecuul en kan daardoor diep in de huid komen. Normaal hyaluronzuur kan nooit zo diep komen omdat het te groot is en geeft een vochtbinding in de bovenste huidlagen. Tevens zorgt het voor de vermindering van hyaluronzuur afbraak in de huid is. Dit is de top behandeling op het gebied van anti-aging. Het geeft jouw huid een jongere uitstraling en pakt huidveroudering aan. Draai de tijd van jouw huid terug met een Hyamatrix behandeling bij Dermaskin.

Zo werkt Hyamatrix

De behandelingen

Er zijn diverse behandelingen mogelijk:

Tijdens de behandeling kan ook gebruik gemaakt worden van de Beauty Tec Sim ultrageluid voor het dieper insluizen van werkstoffen.

 

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”BOEK NU ONLINE EEN AFSPRAAK” color=”turquoise” size=”lg” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.dermaskin.nl%2Fonline-afspraak-maken-schoonheidssalon-schoonheidsspecialiste-dermaskin-beuningen-ewijk%2F|||”][/vc_column][/vc_row]

 

Hyamatrix huidspecialist voor de regio

Ewijk, Beuningen, Druten, Wijchen, Beneden Leeuwen en Nijmegen