Hydrafacial The Light

Hydrafacial The Light is een Hydrafacial behandeling met lichttherapie. Lichttherapie kun je inzetten voor alle huiden omdat het de huidcellen een flinke energieboost geeft. Daarnaast hebben de verschillende kleuren hun eigen specifieke werking op diverse huidproblemen en huidcondities.

Lees hier meer over de Hydrafacial >>

Wat doet lichttherapie

Als de huid zijn energie verliest zullen onze huidcellen trager gaan werken.  Lichttherapie geeft onze huidcellen een nieuwe energieboost waardoor ze weer actiever zullen worden. Elke kleur licht heeft zijn eigen functie. Rood licht komt het diepste in de huid en stimuleert o.a. de aanmaak van collageen. Blauw licht komt minder diep in de huid en werkt heel goed op de acne bacterie en is daarom heel goed in te zetten bij acne. Daarnaast krijgt de huid een betere zuurstofvoorziening en doorbloeding. 

Hydrafacial lichttherapie 

De Hydrafacial heeft een uitbreiding met LED-lichttherapie maar tijdens deze behandeling zetten wij ook onze Collageen Booster of Bioptron collageen lampen in voor een extra lichttherapie boost. Tijdens de inwerktijd kun je even heerlijk ontspannen.

Inhoud Hydrafacial behandeling The Light

  • dubbele reiniging
  • Hydrafacial behandeling in 3 stappen
  • lichttherapie met collageen lamp 15 minuten
  • afsluitende verzorging

Behandelprijs

  • € 125,00 voor de basis behandeling
  • zie het menu voor de extra opties

Hydrafacial specialist Dermaskin voor de omgeving van o.a. Ewijk, Beuningen, Nijmegen, Arnhem, Druten en Wijchen