HydraFacial Perk for EYES and LIPS

Hydrafacial Perk is een Hydrafacial behandeling met als uitbreiding een oog of lip behandeling. Na afloop krijg je de helft van de roller mee naar huis om de huid thuis na te verzorgen. Wil je graag sprankelende ogen en mooie, volle lippen? Plan dan je afspraak voor deze behandeling.

Hydrafacial Perk EYE

Oogbehandeling met een multi-peptide mix die de huid rond de ogen op een zachte manier verheldert en strakker maakt, terwijl de hydratatie behouden blijft. De gevoelige huid rond de ogen wordt verheldert en je krijgt een wakkere blik, door het gebruik van verkwikkende groene thee extracten en citroenzuur. Na de behandeling krijg je de helft van het Eye Replenishing Serum mee naar huis om de voordelen van de behandeling te verlengen en te versterken. 

Hydrafacial Perk LIPS

Een zachte behandeling voor de lippen met antioxidanten waaronder vitamine A en E. Maakt je lippen mooier en voller. Je krijgt de helft van het Antioxidant Renewal Serum mee naar huis zodat je het ’s ochtende en/of ’s avonds na het reiniging kan aanbrengen op je lippen. Ook mooi om je lippen te onderhouden na een lip filler behandeling.

Inhoud Hydrafacial Perk behandeling

  • reiniging
  • Beauty Angel collageen lamp
  • Hydrafacial Signature behandeling
  • Hydrafacial Perk (keuze uit lippen of ogen)
  • afsluitende verzorging

Plan hier online je Hydrafacial Perk behandeling

Dermaskin is de Hydrafacial Specialist voor de omgeving van o.a. Ewijk, Beuningen, Nijmegen, Arnhem, Boxmeer, Cuijk, Bemmel, Huissen, Lent, Druten, Wijchen en Tiel