Hydrafacial VIP Treatment

Hydrafacial VIP Treatment is onze meest luxe en uitgebreide Hydrafacial behandeling. Bij deze behandeling combineren we onze 3 meest geboekte behandelmethodes namelijk de Hydrafacial, Dermaplaning en Beauty Angel collageen lichttherapie. Je moet hem echt een keer ondergaan hebben want het resultaat is echt WOW!

Een combinatie van onze 3 meest geboekte behandelmethodes

Speciaal voor jou hebben we deze 3 behandelmethodes gecombineerd om je een stralend, mooie huid te geven. Je hebt direct resultaat en dit zal nog lang aanhouden!

Hoe gaat de Hydrafacial VIP Treatment in zijn werk

We starten met de Dermaplaning waarmee we met een speciaal mesje de dode huidcellen en donshaartjes verwijderen. Hierna geven we jouw huid met de Hydrafacial een flinke boost. De Hydrafacial is gericht op het reiningen, hydrateren en stimuleren van de huid. Vervolgens krijg je een hydraterend vliesmasker en mag je 15 minuten genieten van het collageen licht van de Beauty Angel. 

Inhoud Hydrafacial VIP Treatment

  • reiniging van de huid
  • Dermaplaning voor het verwijderen van dode huidcellen en donshaartjes
  • Hydrafacial Signature voor een intensieve boost
  • Beauty Angel collageen lichttherapie
  • afsluitende verzorging

Plan hieronder je Hydrafacial VIP Treatment

Dermaskin is de Hydrafacial Specialist voor de omgeving van o.a. Ewijk, Beuningen, Nijmegen, Arnhem, Boxmeer, Cuijk, Bemmel, Huissen, Lent, Druten, Wijchen en Tiel