Persoonlijk bericht van Medik8 Engeland voor Dermaskin

Medik8 peeling kuur 12 WEEKS TO WOW

In 2019 is Dermaskin uitgenodigd door Medik8 om als 1e in Nederland de Medik8 peeling kuur 12 WEEKS TO WOW te introduceren. Dit is een nieuwe, unieke peeling kuur van Medik8. De kuur bestaat uit 6 peeling behandelingen in 12 weken om jouw je mooiste huid te geven met een “Glowy WOW” effect. Vooraf aan de kuur gaan we de huid eerst voorbereiden met de Medik8 producten voor thuis. Na ongeveer 2 weken gaan we starten met de peeling kuur. Wij onthullen jouw mooiste huid met deze peeling kuur.

Dermaskin is de 1e salon voor de nieuwe Medik8 peeling kuur

Wereldwijd werden in ieder land 1 of 2 salons uitgekozen door Medik8 om als eerste te starten met deze nieuwe peeling kuur. Voor Nederland werden wij en nog een andere salon in Nederland gekozen door Medik8 Engeland en Medik8 Nederland om als eerste te gaan starten in Nederland. In juli 2019 hebben wij ook de Medik8 Award gewonnen voor beste Medik8 salon in de Benelux. Ontzettend trots zijn we hierop! 

Wat is een Medik8 peeling

Een peeling is een vloeistof die bestaat uit zuren zoals glycolzuur, melkzuur of melkzuur. Alle Medik8 peelings zijn geformuleerd met een “Time Release Technologie”, hiervoor zorgt het toegevoegde ingrediënt Arginine. De werkstoffen worden gedurende lange tijd langzaam aan de huid gegeven. Door deze formule is er minder kans op irritatie. Elk zuur heeft zijn eigen werking en glycolzuur heeft de kleinste molecuul waardoor hij het diepste in de huid kan komen. Daar aangekomen versnellen ze de celvernieuwing waardoor je mooie, nieuwe huidcellen eerder zichtbaar zullen worden aan de bovenkant van de huid. Met een peeling onthullen we jouw mooie, nieuwe huid.

Waarvoor kun je een Medik8 peeling inzetten

De peelings kunnen voor diverse huidcondities ingezet worden namelijk:

 • huidveroudering
 • grove huidstructuur
 • pigmentatie
 • acne en onzuivere huid
 • acne litteken vlekjes
 • doffe huid

De soorten peelingen van Medik8

We hebben 3 soorten peeling kuren:

 • Rewind : stimuleert de collageen productie, vervaagt oneffenheden en maakt de huid zachter en jonger. Deze peeling bevat een combinatie van glycolzuur, amandelzuur en pyruvinezuur. Geschikt voor de verouderde huid, fijne lijntjes en zonschade.
 • Even : een verhelderende peeling voor zonschade en oppervlakkige pigmentvlekken. Minimaliseert de pigmentproductie waardoor pigmentverkleuringen minder zichtbaar worden en de huid een egale kleur krijgt. Deze peeling bevat een combinatie van glycolzuur en melkzuur. Geschikt voor pigmentvlekken, acne litteken vlekjes en zonschade.
 • Clarity : krachtige peeling die de huid tot diep in de poriën reinigt. Pakt acne en uitbraken van puistjes aan. Deze peeling bevat een combinatie van glycolzuur, melkzuur, amandelzuur, salicylzuur en lipohydroxyzuur. Geschikt voor acne, vette huid met verstopte poriën en grove poriën.

Hoe gaat de kuur in zijn werk

Ongeveer 2 weken voor je 1e peeling starten we met de voorbereidende behandeling. We leggen je de procedure uit, je krijgt een intake en we maken een huidscan. Vanaf deze dag ga je ook starten met de Medik8 producten om je huid te laten wennen aan de zuren en vitamine A.

Twee weken later gaan we starten met de eerste peeling. De kuur bestaat uit 6 peeling behandelingen met een tussenpoos van 2 weken.

Inhoud peeling behandeling Medik8

 • dubbele reiniging van de huid
 • voorbereiding peeling
 • peeling (vanaf de 2e peeling een 2e en 3e laagje)
 • kalmerend serum en daarover een vliesmasker
 • afsluitende verzorging

Na de kuur

Na de kuur ga je het resultaat onderhouden maar je hebt eerst een rustpauze van minimaal 6 tot 8 weken. Daarna ga je het resultaat onderhouden met 1 peeling behandeling per maand. Dit zijn de Mono peelings van Medik8. 

Prijs Medik8 peeling kuur

 • Kuurprijs is € 594,00 en je mag per behandeling betalen (6 x € 99,00). 

Afspraak maken?

Boek hieronder je eerste behandeling online.

 • Kom je voor de 1e keer bij Dermaskin? Boek dan een Beauty Angel GO Meet & Treat. Dit is een kennismakingsbehandeling met een intake, Dermaskin huidscan en een Medik8 behandeling. Tijdens deze behandeling krijg je een Medik8 facial en kijken we hoe de huid reageert en of hij geschikt is voor de kuur. Tevens gaan we je de producten voor thuis uitleggen. Hierna gaan we de kuur inboeken.

Afspraak maken?

 

 

 

 

 

 

Medik8 12 Weeks To WOW peeling kuur behandeling

Medik8 Specialist voor de omgeving van o.a. Ewijk, Beuningen, Druten, Nijmegen, Arnhem, Huissen, Bemmel, Lent, Tiel, Boxmeer, Cuijk, Wijchen en Groesbeek