Microdermabrasie en Beauty Angel lichttherapie behandeling 

Microdermasie en Beauty Angel lichttherapie. Een microdermabrasie anti-aging behandeling in combinatie met de Beauty Angel collageen lichttherapie. Met deze behandeling geven we de huid een flinke boost.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk

Met microdermabrasie verwijderen we de dode huidcellen en kunnen werkstoffen beter door de huid worden opgenomen. Na de microdermabrasie kom je onder de Beauty Angel lamp (lichttherapie) die de huid een energieboost geeft waardoor hij de collageen aanmaak en doorbloeding gaat stimuleren. Dit is één van de top behandelingen in onze Skin Clinic.

Microdermabrasie wat is het

Met microdermabrasie gaan we met kristallen over de huid en verwijderen daarmee de dode huidcellen. De behandeling is pijnloos en naderhand voelt de huid super glad aan. Nu de dode huidlaag eraf is, kunnen werkstoffen beter de huid binnendringen. Hier kun je alles lezen over microdermabrasie en wat het nu precies is.

Collageen lichttherapie wat is het

We gebruiken voor lichttherapie de Beauty Angel lamp. Het licht komt heel diep in de huid en activeert de fibroblasten die verantwoordelijk zijn voor o.a. de aanmaak van collagen. Als we ouder worden gaan de fibroblasten minder actief worden waardoor er dus minder nieuw collageen aangemaakt zal worden. Door de lichttherapie krijgen ze een energieboost waardoor ze actiever worden. Een huidcel die meer energie krijgt zal beter functioneren. In een kuur kun je werken op resultaat maar een eenmalige behandeling zal ze een flinke boost geven. 

Resultaten microdermabrasie en Beauty Angel lichttherapie

Je voelt en ziet al direct resultaat. De huid voelt glad aan, heeft een mooie doorbloeding en de structuur is fijner en hij kan steviger aanvoelen. Kortom een mooie, frisse glow.

Inhoud behandeling

  • oppervlaktereiniging
  • dieptereiniging met cleanser op basis van fruitzuren
  • voorbereiding met prep
  • microdermabrasie
  • Beauty Angel lichttherapie 15 min. inclusief vliesmasker
  • afsluitende verzorging

Behandelprijs

  • € 115,00 per behandeling

 

 

 

 

 

microdermabrasie collageen lichttherapie behandeling

Beauty Angel collageen lichttherapie voor de omgeving van

o.a. Ewijk, Nijmegen, Beuningen, Arnhem, Huissen, Bemmel, Lent, Tiel, Druten, Boxmeer, Cuijk, Winssen en Wijchen