microdermabrasie behandeling liquid gold alpha-h

ga hier naar de Alpha-H webshop>>

Microdermabrasie behandeling Liquid Gold – Alpha-H

Microdermabrasie behandeling Liquid Gold Alpha-H. Een intensieve microdermabrasie behandeling met de Liquid Gold en producten van Alpha-H. Na de behandeling voel je direct resultaat omdat de huid gladder aanvoelt.

Hoe werkt het

Na de reiniging bereiden we de huid voor met de Alpha-H Liquid Gold met 5% glycolzuur. Deze zakt diep in de huid en stimuleert de celvernieuwing. Hierna verwijderen we met microdermabrasie de bovenste laag dode huidcellen. Hierdoor kunnen de werkstoffen beter door de huid worden opgenomen. De huid zal gladder aanvoelen en de structuur zal fijner worden. Het masker zorgt voor een betere hydratatie en geeft de huid voedingsstoffen.

Inhoud microdermabrasie behandeling Liquid Gold Alpha-H

  • reiniging van de huid
  • voorbereiding met de Alpha-H Liquid Gold
  • microdermabrasie
  • creme masker
  • afsluitende verzorging

Opties microdermabrasie behandeling Liquid Gold Alpha-H

  • in plaats van het creme masker is het mogelijk om een algenmasker te gebruiken
  • de behandeling is uit te breiden met 20 minuten Collageen Booster lichttherapie

Wat ga je doen na de behandeling

Alleen een microdermabrasie behandeling is niet voldoende omdat je het resultaat moet onderhouden. Naast deze behandeling heb je ook nog speciale werkstoffen nodig waaronder glycolzuur. Met microdermabrasie ga je de dode huidcellen verwijderen. De opstapeling van dode huidcellen gaat na de behandeling gewoon door want dit is een natuurlijk proces. Ga je het resultaat van de microdermabrasie behandeling niet onderhouden, dan is je resultaat na ongeveer 28 dagen weg. Daarom adviseer ik om het resultaat te onderhouden met de Alpha-H Liquid Gold dat 5% glycolzuur bevat.

Glycolzuur in combinatie met microdermabrasie

Glycolzuur werkt net als microdermabrasie op de celvernieuwing van de huid maar zorgt er ook nog eens voor dat de huid een betere hydratie krijgt. Glycolzuur zakt diep in de huid en werkt van onderen naar boven in de huid. Microdermabrasie werkt van boven naar beneden in de huid. Een betere combinatie van deze 2 kun je niet hebben voor de huid als je op de huidstructuur wilt werken.

Behandelprijs microdermabrasie behandeling Liquid Gold Alpha-H

Bekijk onze Dermaskin Microdermabrasie Special voor de behandelprijs en mogelijkheden.

Alpha-H producten online bestellen

Wil je graag meer informatie over de producten van Alpha-H, neem dan gerust een kijkje op onze Alpha-H webshop www.huidenbeauty.nl