Microdermabrasie behandeling met direct resultaat

Microdermabrasie is “hot” en is één van de top behandelingen bij Dermaskin omdat het snel hele mooie resultaten geeft, zelfs als na één behandeling! Een microdermabrasie behandeling geeft al na één keer een mooi, glad resultaat en een frissere uitstraling. Microdermabrasie is de start voor een mooie huid. Ook heel mooi om na een microdermabrasie behandeling te starten met peelingen. Een super mooie combinatie die we heel veel doen bij Dermaskin.

Wat is microdermabrasie

Microdermabrasie is een peeling met een apparaat om dode huidcellen te verwijderen en de celdeling te versnellen. De huid wordt vacuüm gezogen en tegelijkertijd worden micro-kristallen tegen de huid gespoten. De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenste niveau is bereikt. Des te meer behandelingen je ondergaat, des te mooier het resultaat zal zijn. Daarom adviseer ik ook om altijd met een microdermabrasie kuur te starten.

Waarom direct resultaat met een microdermabrasie behandeling?

Microdermabrasie is een zeer intensieve peeling voor de huid. Omdat we de dode huidcellen verwijderen heb je meteen resultaat. Dit voel je direct na de behandeling want de huid voelt heel glad aan. Het is een mooie behandeling om verder te gaan bouwen in resultaat. Ook heel mooi om daarna een peeling te ondergaan. Een peeling kan namelijk dieper in de huid werken.

Wat doet microdermabrasie jouw huid

Microdermabrasie werkt in de opperhuid, dit is onze bovenste huidlaag. Doordat de dode huidcellen verwijdert zijn is de huid nu beter in staat om werkstoffen op te nemen waardoor deze meer effect hebben in de huid. De huid krijgt tevens een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Ook worden de poriën minder grof en kunnen oppervlakkige pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervagen. De huid zal na de microdermabrasie behandeling veel gladder aanvoelen en er egaler en mooier uitzien.

Wat kun je behandelen met microdermabrasie

Microdermabrasie is voor bijna iedereen geschikt en wat we kunnen behandelen zijn o.a. fijne rimpels, huidveroudering, oppervlakkige pigmentvlekken, zonbeschadiging, grove poriën, grove huidstructuur en een futloze huid.

Hoeveel behandelingen heb je nodig

Dit is een beetje verschillend per persoon en leeftijd. Als we ouder worden gaat onze celdeling trager worden waardoor we dan ook meer behandelingen nodig hebben. Een indicatie is tussen de 4 en 8 behandelingen. In onze praktijk is het gemiddeld 6 behandelingen bij een 40-50 jarige leeftijd en ben je ouder dan heb je vaak wat meer behandelingen nodig. Wil je het mooiste resultaat dan adviseer ik je om een kuur te volgen.

Hoeveel behandelingen mag je ondergaan

Je mag 2 maximaal 2 kuren per jaar volgen. Daarna ga je tussentijds het resultaat onderhouden met 1 behandeling per 4-6 weken. Als je een kuur volgt mag je 1 keer per week of 1 keer per 2 weken een behandeling ondergaan.

Is microdermabrasie pijnlijk

Nee, de behandeling is helemaal niet pijnlijk en wordt zelfs als ontspannend ervaren. Dit komt ook door het apparaat waarmee wij werken en de kristallen die wij gebruiken, deze zijn allemaal van goede kwaliteit. De behandeling is daarom zelfs geschikt voor een gevoelige huid.

Hoe ziet jouw huid eruit direct na de behandeling

Een enkele keer komt het voor dat de huid er even rood uitziet direct na de behandeling. Dit is tijdelijk en komt doordat de doorbloeding gestimuleerd is. De roodheid trekt heel snel weer weg. Rode strepen zien wij nooit na onze behandeling omdat wij met een goed apparaat werken. Soms kan de huid heel lichtjes gaan schilferen omdat ze aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd is.

Wat mag wel na een microdermabrasie behandeling

De huid is nu heel goed in staat om werkstoffen op te nemen. Daarom is het belangrijk om goede producten met hoge percentages werkstoffen te gebruiken. Ook kun je nu producten gebruiken met een mild percentage fruitzuren om het resultaat vast te houden en te verbeteren. Daarnaast is het belangrijk om dagelijks een dagcreme met UV-bescherming (SPF) te gebruiken.

Wat mag niet na een microdermabrasie behandeling

Ga niet in de felle zon zitten 2-4 weken na de behandeling. Daarnaast is het beter om de eerste week niet te gaan zwemmen in chloorwater.

Wanneer mag je géén microdermabrasie ondergaan

Er zitten wat contra-indicaties aan de microdermabrasie behandelingen. Je mag géén microdermabrasie ondergaan bij moedervlekken, eczeem, psoriasis, huidontstekingen, koortslip, zonverbranding, vitamine A medicatie (roaccutane) voorgeschreven door een arts, rosacea, huidkanker, zwangerschap, actieve acne, herpes en actinische keratose.

Wat is belangrijk na de behandeling

Omdat we de dode huidcellen verwijderen is het belangrijk om de huid thuis te behandelen met speciale producten voor het beste en mooiste resultaat.

Afspraak maken

Maak je afspraak hier online of bel 0487 524 574.

Microdermabrasie behandeling

huidspecialist voor de regio Beuningen, Ewijk, Druten, Beneden Leeuwen, Wijchen en Nijmegen