microdermabrasie en collageen booster

Microdermabrasie en Collageen Booster behandeling

Microdermabrasie en Collageen Booster behandeling is een combinatie behandeling van twee apparaten. Het is een intensieve anti-aging behandeling waarbij microdermabrasie en lichttherapie gecombineerd worden. Met microdermabrasie verwijderen we de dode huidcellen en kunnen werkstoffen beter door de huid worden opgenomen. Na de microdermabrasie kom je onder de Collageen Booster lamp die de huid meer energie gaat geven waardoor hij de collageen aanmaak en doorbloeding gaat stimuleren. Dit is één van de topbehandelingen bij Dermaskin.

Microdermabrasie

Met microdermabrasie gaan we met kristallen over de huid en verwijderen daarmee de dode huidcellen. De behandeling is pijnloos en naderhand voelt de huid super glad aan. Nu de dode huidlaag eraf is, kunnen werkstoffen beter de huid binnendringen. Hier kun je alles lezen over microdermabrasie en wat het nu precies is.

Collageen Booster

Met de Collageen Booster lichttherapie gaan we de huidcellen stimuleren. De Collageen Booster komt diep in de huid, daar waar je nieuw collageen aangemaakt wordt. Door de lichttherapie krijgen de huidcellen meer energie. Een huidcel die meer energie krijgt, zal beter functioneren. De huid krijgt een betere doorbloeding en zuurstofvoorziening. Een speciaal serum voor lichttherapie zorgt voor een betere hydratatie. Het is een ontspannende behandeling waarbij je even helemaal tot rust komt.

Resultaten microdermabrasie collageen behandeling

Je voelt en ziet al direct resultaat. De huid voelt glad aan, heeft een mooie doorbloeding en de structuur is fijner en hij kan steviger aanvoelen.

Microdermabrasie en Collageen Booster in een kuur

Voor het beste resultaat adviseer ik je om de microdermabrasie en Collageen Booster collageen behandelingen in een kuur te doen en daarna te onderhouden met één behandeling per 4-6 weken. Er zijn 2 kuren mogelijk n.l. een mini kuur van 3 behandelingen of een volledige kuur van 6 behandelingen. Bij een kuur van 6 behandelingen ontvang je de 7e behandeling kado.

Prijs

  • € 99.00 Microdermabrasie Special