Microdermabrasie collageen lichttherapie behandeling 

Microdermasie collageen lichttherapie is een intensieve microdermabrasie behandeling waarbij we de behandeling uitbreiden met collageen lichttherapie om de huid een flinke boost te geven.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk

Met microdermabrasie verwijderen we de dode huidcellen en kunnen werkstoffen beter door de huid worden opgenomen. Na de microdermabrasie kom je onder de Collageen Booster lamp (lichttherapie) die de huid een energieboost geeft waardoor hij de collageen aanmaak en doorbloeding gaat stimuleren. Dit is één van de top behandelingen in onze Skin Clinic.

Microdermabrasie wat is het

Met microdermabrasie gaan we met kristallen over de huid en verwijderen daarmee de dode huidcellen. De behandeling is pijnloos en naderhand voelt de huid super glad aan. Nu de dode huidlaag eraf is, kunnen werkstoffen beter de huid binnendringen. Hier kun je alles lezen over microdermabrasie en wat het nu precies is.

Collageen lichttherapie wat is het

We gebruiken voor lichttherapie de Collageen Booster of de Bioptron lamp. Het licht komt heel diep in de huid en activeert de fibroblasten die verantwoordelijk zijn voor o.a. de aanmaak van collagen. Als we ouder worden gaan de fibroblasten minder actief worden waardoor er dus minder nieuw collageen aangemaakt zal worden. Door de lichttherapie krijgen ze een energieboost waardoor ze actiever worden. Een huidcel die meer energie krijgt zal beter functioneren. In een kuur kun je werken op resultaat maar een eenmalige behandeling zal ze een flinke boost geven. We kunnen kiezen uit diverse kleurenfilters die hun eigen golflengte hebben en hun eigen dieptewerking. Het rode filter komt het diepste in de huid.

Resultaten microdermabrasie collageen behandeling

Je voelt en ziet al direct resultaat. De huid voelt glad aan, heeft een mooie doorbloeding en de structuur is fijner en hij kan steviger aanvoelen. Kortom een mooie, frisse glow.

Inhoud microdermabrasie collageen behandeling

  • oppervlaktereiniging
  • dieptereiniging met cleanser op basis van fruitzuren
  • voorbereiding met prep
  • microdermabrasie
  • zuurstof spray voor lichttherapie
  • collageen lamp lichttherapie 15 min.
  • afsluitende verzorging

Behandelprijs

  • € 99,00 per behandeling

microdermabrasie collageen lichttherapie behandeling

intensieve behandeling inclusief glycol peeling of melkzuur peeling