microdermabrasie collageen behandeling

Microdermabrasie collageen lichttherapie behandeling The Next Level

Microdermabrasie collageen lichttherapie is een intensieve microdermabrasie behandeling waarbij we 2 apparaten en een glycol peeling met elkaar combineren. De glycol peeling maakt de behandeling intensief. Met microdermabrasie verwijderen we de dode huidcellen en kunnen werkstoffen beter door de huid worden opgenomen. Na de microdermabrasie kom je onder de Collageen Booster lamp (lichttherapie) die de huid een energieboost geeft waardoor hij de collageen aanmaak en doorbloeding gaat stimuleren. Dit is één van de anti-aging top behandelingen bij Dermaskin.

Microdermabrasie wat is het

Met microdermabrasie gaan we met kristallen over de huid en verwijderen daarmee de dode huidcellen. De behandeling is pijnloos en naderhand voelt de huid super glad aan. Nu de dode huidlaag eraf is, kunnen werkstoffen beter de huid binnendringen. Hier kun je alles lezen over microdermabrasie en wat het nu precies is.

Collageen Booster lichttherapie wat is het

Met de Collageen Booster lichttherapie gaan we de huidcellen stimuleren. De Collageen Booster komt diep in de huid, daar waar je nieuw collageen aangemaakt wordt. Door de lichttherapie krijgen de huidcellen meer energie. Een huidcel die meer energie krijgt, zal beter functioneren. De huid krijgt een betere doorbloeding en zuurstofvoorziening. Een speciaal serum voor lichttherapie zorgt voor een betere hydratatie. Het is een ontspannende behandeling waarbij je even helemaal tot rust komt.

Resultaten microdermabrasie collageen behandeling

Je voelt en ziet al direct resultaat. De huid voelt glad aan, heeft een mooie doorbloeding en de structuur is fijner en hij kan steviger aanvoelen. Kortom een mooie, frisse glow.

Inhoud microdermabrasie collageen behandeling

  • oppervlaktereiniging
  • glycol peeling
  • microdermabrasie
  • zuurstof spray voor lichttherapie
  • lichttherapie 15 min. (Collageen Booster of Bioptron)
  • afsluitende verzorging

Behandelprijs

  • € 99.00 per behandeling