microdermabrasie behandeling en peeling

Microdermabrasie peeling behandeling The Next Level

Microdermabrasie peeling behandeling in combinatie met een peeling. Een intensieve microdermabrasie behandeling waarbij we microdermabrasie combineren met een glycol peeling. Direct na de behandeling voelt de huid super glad aan. Deze behandeling is The Next Level in microdermabrasie en niet geschikt voor gevoelige huiden.

Hoe werkt het

Na de reiniging behandelen we de huid met een peeling op basis van o.a. glycolzuur. Deze zakt diep in de huid en stimuleert de celvernieuwing. Hierna verwijderen we met microdermabrasie direct de bovenste laag dode huidcellen. Hierdoor kunnen de werkstoffen beter door de huid worden opgenomen. De huid zal gladder aanvoelen en de structuur zal fijner worden. Het masker zorgt voor een betere hydratatie en geeft de huid voedingsstoffen.

Inhoud microdermabrasie peeling behandeling

  • reiniging van de huid
  • glycol peeling
  • microdermabrasie
  • masker (algen, vlies of zuurstofmasker)
  • afsluitende verzorging

Nabehandeling

Alleen een microdermabrasie behandeling is niet voldoende omdat je het resultaat moet onderhouden. Naast deze behandeling heb je ook nog speciale werkstoffen nodig waaronder glycolzuur. Met microdermabrasie ga je de dode huidcellen verwijderen. De opstapeling van dode huidcellen gaat na de behandeling gewoon door want dit is een natuurlijk proces. Ga je het resultaat van de microdermabrasie behandeling niet onderhouden, dan is je resultaat na ongeveer 28 dagen weg. Daarom adviseren we je om het resultaat te onderhouden thuis met producten die bijvoorbeeld glycolzuur bevatten. Hierover krijg je advies tijdens je behandeling.

Glycolzuur in combinatie met microdermabrasie

Glycolzuur werkt net als microdermabrasie op de celvernieuwing van de huid maar zorgt er ook nog eens voor dat de huid een betere hydratie krijgt. Glycolzuur zakt diep in de huid en werkt van onderen naar boven in de huid. Microdermabrasie werkt van boven naar beneden in de huid. Een betere combinatie van deze 2 kun je niet hebben voor de huid als je op de huidstructuur wilt werken.

Behandelprijs

  • € 99,00 per behandeling

Afspraak maken

Maak gemakkelijk online je afspraak en kies voor Skin Plan Level 2. Weet je niet wat je moet kiezen, kies dan een behandeling in overleg. Natuurlijk mag je ook mailen naar info@dermaskin.nl of bellen naar 0487 524 574 voor het maken van een afspraak.

 

Microdermabrasie peeling behandeling

Dermaskin microdermabrasie specialist