microdermabrasie en ultrageluid

Microdermabrasie en ultrageluid

Microdermabrasie en ultrageluid is een combinatie behandeling van microdermabrasie en Beauty Tec Sim ultrageluid. Het maakt jouw huid mooier en geeft een heel mooi resultaat. Geschikt voor alle huiden. Microdermbrasie behandeling ultrageluid is één van de top behandelingen bij Dermaskin.

Welk resultaat kun je verwachten

Na één behandeling voelt jouw huid gladder aan en ziet hij er frisser uit. In kuurverband zal de huidstructuur mooier worden, poriën zullen minder grof worden en fijne lijntjes kunnen vervagen.

Waaruit bestaat de microdermabrasie met ultrageluid

De microdermabrasie behandeling met ultrageluid is een intensieve microdermabrasie behandeling. Met het microdermabrasie apparaat verwijderen we de dode huidcellen. Hierna sluizen we werkstoffen de huid in met ultrageluid zodat ze dieper in uw huid komen. Het ultrageluid programma en serums stemmen we af op de huidconditie. In enkele gevallen kan het zijn dat uw huid lichtjes rood kijkt maar dit is snel weer weg. Dit komt doordat de doorbloeding gestimuleerd is.

Microdermabrasie behandeling ultrageluid in een kuur

Voor het mooiste en beste resultaat adviseer ik je om te starten met een kuur microdermabrasie behandelingen met ultrageluid. Dit kan een korte kuur zijn van 3 behandelingen of een volledige kuur van 6-8 behandelingen waarbij je eenmaal per 2 weken komt voor een behandeling. Na de kuur is het belangrijk om het resultaat te onderhouden met één behandeling per 4-6 weken. Om het resultaat optimaal te houden krijg je advies over een speciaal product om de huid thuis na te behandelen.