murad technoceutical specialist dermaskin

Murad Technoceutical Specialist

Vanaf maandag 30 april 2018 mag Dermaskin zich officieel Murad Technoceutical Specialist noemen. Wij hebben hiervoor een speciaal examen gedaan en zijn nu in het bezit van bijbehorende licentie. Bij deze speciale salons kun je terecht voor de exclusieve Murad Technoceutical peeling behandelingen.

Murad Technoceutical technologie

Tijdens de behandelingen gebruiken we de allernieuwste Technoceutical technologie ontwikkeld door Dr. Murad. Het is een hele nieuwe formule van peelingen en gaat een stap verder dan de cosmeceuticals. Het doel van deze behandeltechniek is om geen ontstekingsreacties uit te lokken zoals met normale peelingen maar het natuurlijke proces in de huid zelf te stimuleren. Dit zorgt voor een algehele verbetering van de huidconditie. Het is een op maat gemaakte behandeling met speciale boosters ook voor thuis om de behandeling te versterken.

De voordelen van deze nieuwe manier van peelen

  • verschillende zuren op lagere levels geven een langduriger resultaat
  • bij normale peelingen is het mogelijk dat er roodheid en/of ontstekingen ontstaan. De Murad technologie voorkomt dit door het toevoegen van meerdere actieve complexen.
  • geeft een mooi resultaat zonder downtime (sterke vervelling enz.)

Welke 3 peelingen heeft Murad

  1. AHA Rapid Exfoliator : mildste peeling met glycolzuur
  2. Intensive Peel IP5 : middelste peeling met glycolzuur, melkzuur en salicylzuur
  3. Retinol Dual Phase Power Peel : de sterkste peeling met retinol en een Tri-Acid complex bestaande uit glycolzuur, melkzuur en salicylzuur

De boosters die de behandelingen ondersteunen

Murad heeft ook 3 Technoceutical boosters. Deze zijn alleen verkrijgbaar in onze praktijk Dermaskin en mogen niet online verkocht worden. De 3 boosters zijn:

  • Wrinkle Solution : voor fijne lijntjes en rimpels
  • Brightening Boost : voor donkere vlekjes
  • Clarity Control : voor acne en onzuiverheden

Afspraak maken

Wil je graag met jouw huid naar een volgend level? Maak dan een afspraak bij Dermaskin voor een Murad behandeling. Bel 0487 524 574 of boek hier online.