Afspraak maken bij Dermaskin

Maak je afspraak online via onderstaand boekingsformulier of bel 0487 524 574. Wij bevestigen daarna zo spoedig mogelijk de afspraak telefonisch of per email.

5 + 5 =

Mocht je de afspraak willen verzetten dan wil ik je vragen om dit minimaal 24 uur (bij voorkeur 72 uur) voor jouw afspraak te doen zodat wij nog in de gelegenheid zijn om iemand anders in deze plaats te laten komen.

Behandelingen en verkoop producten op afspraak

De behandelingen en verkoop van producten vinden uitsluitend plaats op afspraak. Hiervoor kan telefonisch een afspraak worden gemaakt door te bellen naar 0487 524 574 of boeken via bovenstaand boekingsformulier. De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Telefonisch bereikbaar

Dermaskin wil graag haar klanten in alle rust behandelen en daarom nemen wij geen telefoon aan tijdens de behandelingen. Je kunt de voicemail inspreken en dan bellen wij je zo spoedig mogelijk terug, meestal is dit dezelfde dag. Je kunt ook een email sturen naar info@dermaskin.nl hierop geven wij vaak sneller antwoord.

Betaalmogelijkheden

Je kunt bij Dermaskin pinnen en contant betalen.

Annuleren of verzetten

Mocht het een keer voor komen dat je de afspraak niet kunt nakomen, willen wij je vragen om dit bij voorkeur 72 uur voor aanvang van de behandeling telefonisch aan ons door te geven. Wij kunnen dan nog iemand anders op die tijd inplannen. Afspraken die niet 24 uur van tevoren zijn afgemeld worden in rekening gebracht. Hiervoor brengen wij je een bedrag van € 25.00 in rekening. Hopende op je begrip hiervoor.

Mobiele telefoons

Graag willen wij je vragen om je mobiele telefoon tijdens de behandeling uit te zetten zodat je ongestoord kunt genieten van de behandeling. Het is niet mogelijk om de behandeling te onderbreken voor telefoongesprekken, uitzonderingen natuurlijk daar gelaten.

Kinderen

Allemaal lief en schattig! Maar wij hebben helaas geen kinderopvang mogelijkheden en voorzieningen om fijn te spelen. Om de “rust” te bewaren voor andere klanten willen we mamma vragen om even alleen bij ons te komen genieten van haar behandeling.

Parkeer mogelijkheden

Er is voldoende mogelijkheid om je auto gratis te parkeren. Er mag alleen niet geparkeerd worden voor en recht tegenover het Dermaskin pand dit in verband met gemaakte afspraken.

Product verkoop

Mocht je tussen de behandelingen door je producten op hebben, bel dan naar (0487 524 574) of mail je bestelling naar info@dermaskin.nl. Wij zorgen ervoor dat de producten voor je klaarstaan op een afgesproken tijdstip.

Producten kopen in de online webshops van Dermaskin

Dermaskin heeft diverse webshops waar je online alle producten kunt kopen van de merken waarmee wij werken : www.bestecreme.nlwww.dermaskinshop.nlwww.mijnhuidshop.nl, www.tophuid.nl, www.dehuidshop.nl en www.dermaskinonline.nl

Heb je ondanks alles toch een klacht?

Wij proberen je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht je toch een klacht hebben over een behandeling en/of product dan wil ik je vragen om dit zo spoedig mogelijk bij ons kenbaar te maken. Wij zullen dan proberen om samen met je tot een oplossing te komen.

Adres

Dermaskin

Julianastraat 1-C

6644 BN Ewijk

Tel : 0487 524 574

Dermaskin is de schoonheidssalon / schoonheidsspecialiste / huidspecialiste voor de omgeving Ewijk, Beuningen, Weurt, Nijmegen, Winssen, Deest, Druten, Wijchen