ontharen ipl behandeling elos cosmetique totaleOntharen met laser, IPL Elos methode – Cosmetique Totale

Ontharen van gezicht en lichaam bij Dermaskin. Heb je last van overbeharing? De huidtherapeut van Cosmetique Totale werkt met de Elos methode bij Dermaskin en het is de oplossing voor het veilig ontharen van gezicht en lichaam.

Wat is de Elos methode

De Elos methode voor ontharen is uniek door een combinatie van lichtenergie van laser of IPL met radiofrequent (RF). Het is de nieuwste techniek op het gebied van ontharen. Hierdoor kunnen ook blonde, grijze en rode haren behandeld worden en is deze behandeling ook geschikt voor de donkere huid. Met slechts één flits worden honderden haarzakjes uitgeschakeld. De huidtherapeut van Cosmetique Totale kan je alles vertellen over de mogelijkheden van jouw overbeharing.

Diverse technieken voor ontharen

Er zijn verschillende technieken om overbeharing aan te pakken o.a. met laser en IPL. Beide gebruiken warmte-energie om de haarzakjes te vernietigen. De haren zitten in diverse fases. Haren die in de groeifase zitten, worden door deze hitte voor 80-90% definitief verwijderd. De nieuwste lasers bevatten ook coolsystemen waardoor de huid meteen gekoeld wordt.

Wat is nu de allerbeste laser behandeling

Dit is per persoon verschillend en heeft alles te maken met:

  • haarkleur
  • haardikte
  • huidtype
  • behandelgebied

Ontharen is maatwerk en moet veilig en effectief gebeuren. De huidtherapeuten van Cosmetique Totale bij Dermaskin werken met verschillende methodes. Hierdoor kunnen zij je de beste ontharingsbehandeling aanbieden die geschikt is voor jouw huid en haren. Tijdens het gratis consult zullen zij je alles vertellen over de mogelijkheden.

Hoeveel behandelingen heb je nodig

Dit is per persoon verschillend maar gemiddeld zijn dit 8 behandelingen.

Kun je grijze, lichte en blonde haren behandelen?

Met de traditionele laser of IPL is dit helaas niet mogelijk. Met de nieuwe Elos methode of de krachtige Alexandrite laser zijn er wel mogelijkheden. Laat je hierover informeren door de huidtherapeut.

Ook voor mannen!

Mannen voelen zich tegenwoordig ook prettiger zonder een wilde haardos op hun lichaam. De meest voorkomende behandelingen voor mannen zijn het laseren van rugharen en buik. Maar ook de oksels, liezen en schaamstreek zijn gewilde behandelingen. Heb je last van ingegroeide haren en ontstekingen? Dan zijn onze ontharingstechnieken de oplossing hiervoor.

Bekijk hier het filmpje over ontharen met de Elos Methode en Cosmetique Totale

Waarom kiest Dermaskin voor Cosmetique Totale

De laatste tijd is er nogal wat te doen rondom het ontharen d.m.v. lasers en IPL. Op dit gebied is er nogal een wildgroei ontstaan en ongediplomeerde zijn aan de slag gegaan met deze apparatuur met alle gevolgen van dien. Om de veiligheid te garanderen wil minister Schippers dat dit door bevoegde en bekwame BIG-geregistreerde specialisten uitgevoerd mag worden. Veiligheid en kwaliteit staat voorop bij Dermaskin en daarom zijn wij een samenwerking aangegaan met de huidtherapeuten van Cosmetique Totale. Zij zijn BIG-geregistreerde paramedische huidtherapeuten en erkend door zorgverzekeraars.

Vergoeding ontharen door het zorgverzekeraar

Afhankelijk van uw verzekering is het mogelijk om in aanmerking te komen voor een vergoeding. Bekijk hiervoor uw polis of neem contact op met uw zorgverzekeraar.

Gratis huidanalyse en advies bij Cosmetique Totale

Wil je graag weten wat de huidtherapeut van Cosmetique Totale voor jouw overbeharing kan betekenen? Maak gerust een vrijblijvende afspraak voor een gratis consult t.w.v. 25 euro.

Prijzen ontharen Cosmetique Totale

PRIJSLIJST ONTHAREN  
GEZICHTPER BEHANDELINGAKTIE PRIJS
Bovenlip€ 45.00
Kin€ 60.00
Kin & bovenlip€ 105.00€ 90.00
Wenkbrauwen tussenstuk€ 45.00
Hals€ 80.00
Kaaklijn€ 80.00
Wangen (incl. jukbeen)€ 85.00
Gezicht helemaal€ 150.00
LICHAAM
Bikinilijn€ 85.00
Stringlijn€ 120.00
Pubus (gehele schaamstreek)€ 150.00
Oksels + bikinilijn€ 170.00€ 136.00
Oksels + bikinilijn + onderbenen€ 370.00€ 299.00
Billen€ 180.00
Bilnaad€ 85.00
Oksels€ 85.00
Buik tussen slip en navel€ 60.00
Buik€ 150.00
Borst€ 200.00
Schouders€ 200.00
Onderrug€ 200.00
Gehele rug€ 325.00
Rug, nek, schouders, deel bovenarmen€ 375.00
LEDEMATEN
Onderarmen€ 125.00
Bovenarmen€ 150.00
Armen volledig€ 250.00
Onderbenen€ 200.00
Bovenbenen€ 250.00
Knieën€ 60.00
Benen volledig€ 450.00