oxygeneo kennismakingsbehandeling dermaskin openingOxyGeneo kennismakingsbehandeling

OxyGeneo kennismakingsbehandeling. Tijdens deze behandeling maak je kennis met 2 top apparaten bij Dermaskin de OxyGeneo en Collageen Booster lichttherapie. Een mooie anti-aging behandeling geschikt voor alle huiden. Bij deze behandeling ontvang je een Beauty Bag & Imag Skincare Trial Kit kado.

Wat doet de OxyGeneo voor jouw huid

De OxyGeneo is een apparaat dat een combinatie maakt van een milde vorm van microdermabrasie, peeling en zuurstoftherapie. Tevens sluist hij tijdens de behandeling anti-aging werkstoffen in de huid. De OxyGeneo maakt gebruik van een gepatenteerde capsule met gel die anti-aging werkstoffen bevat en deze tijdens de behandeling insluist. Tevens stimuleert hij de zuurstofvoorziening in de huid.

Wat doet de Collageen Booster lichttherapie voor jouw huid

De Collageen Booster is een lamp op basis van lichttherapie. De Collageen Booster komt heel diep in de huid en geeft jouw huidcellen een energieboost. Hierdoor worden ze actiever waardoor de huid collageen gaat aanmaken een betere doorbloeding krijgt en een betere zuurstofvoorziening. Het hyaluronzuur serum zorgt voor een vochtbinding en betere hydratatie in de huid.

Wat is het resultaat van de OxyGeneo behandeling

Door de OxyGeneo en de Collageen Booster te combineren is het een mooie anti-aging behandeling. Na de behandeling ziet de huid er frisser uit en voelt hij zachter en gladder aan. Doordat hij wat meer volume heeft gekregen zie je dat fijne lijntjes en rimpels ook minder zichtbaar zijn. Je voelt je als herboren na deze behandeling.

Voor wie is de OxyGeneo behandeling geschikt

Deze behandeling is voor iedereen geschikt en zal voor iedere huid op maat worden gemaakt.

Waaruit bestaat de OxyGeneo kennismakingsbehandeling

  • intake gesprek, huidanalyse en advies
  • dubbele reiniging van de huid
  • OxyGeneo behandeling
  • hyaluronzuur serum
  • Collageen Booster lichttherapie 20 minuten
  • afsluitende verzorging
  • Beauty Bag & Image Skincare Trial Kit kado

Prijs OxyGeneo kennismakingsbehandeling

  • € 75.00 (1 kennismakingsbehandeling per persoon)

Per persoon kun je 1 keuze maken uit een kennismakingsbehandeling of openingsdeal.