oxygeneo en ultrasound behandeling

OxyGeneo ultrasound behandeling

OxyGeneo ultrasound behandeling. Een mooie combinatie van 2 apparaten om een mooi resultaat te krijgen voor jouw huid. Zuurstoftherapie en het insluizen van anti-aging werkstoffen laten jouw huid stralen.

De werking van ultrasound

Ultrasound of ultrageluid zorgt ervoor dat werkstoffen dieper en beter in de huid kunnen komen. Tijdens de behandeling sluizen we anti-aging werkstoffen in waaronder hyaluronzuur en collageen. Dit zijn beide vochtbinders in de huid. Het voelt heel ontspannen aan op de huid, als een zachte massage. Bekijk dit filmpje hoe de ultrasound / ultrageluid in zijn werk gaat.

De werking van de OxyGeneo

De OxyGeneo combineert zuurstoftherapie en een milde microdermabrasie in één behandeling. Tijdens de behandeling gebruiken we een speciale capsule speciaal voor de OxyGeneo. Het voelt heel ontspannen aan en na de behandeling heeft de huid wat meer volume, fijne lijntjes zijn minder en de huid voelt glad en zacht aan. Bekijk dit filmpje hoe de OxyGeneo in zijn werk gaat.

Ultrasound behandeling in combinatie met andere behandelingen

De ultrasound / ultrageluid is ook heel goed te combineren met andere behandelingen. Dit kan met de peeling behandelingen of andere apparatuur zoals microdermabrasie en Collageen Booster. Ook kan het in een facial worden ingezet als extra. Er zijn dus vele combinaties mogelijk.

Behandelprijs OxyGeneo ultrasound

  • € 95.00 per behandeling