Peeling behandeling

Met een peeling behandeling ga je een stap verder dan de basis all-in-one behandelingen en de facials. Met een peeling behandeling gaan we een sterkere peeling vloeistof gebruiken dan die we in de all-in-one behandelingen en facials gebruiken. We gaan hier werken op de huidstructuur en fijne lijntjes en rimpels en huidproblemen zoals pigmentvlekken en acne. De nieuwe huidcellen komen sneller naar boven en de huid zal veel gladder aanvoelen. Het resultaat is afhankelijk van de peelingvloeistof die we kiezen en het huidprobleem dat we gaan behandelen.

Waarom een peeling behandeling

Als we ouder worden krijgen we een tragere celdeling waardoor de droge, dode huidcellen langer aan de oppervlakte blijven liggen. Hierdoor zal jouw huid er dof uitzien maar ook ruw aanvoelen. Met een peeling krijgt de huid een frissere uitstraling en helpen we de natuur een handje om de mooie, gezonde en gehydrateerde huidcellen sneller naar boven te laten komen.

Soorten peelingen

Peelingen kunnen we onderverdelen in AHA en BHA.

  • AHA : glycolzuur, melkzuur en kojic acid zijn de meest gebruikte bij Dermaskin
  • BHA : salicylzuur werkt talgoplossend en is zeer mooi bij bijv. acne

Meer informatie over peelingen kun je hier vinden >

Extra werkstoffen bij een peeling

De peelingen kunnen we uitbreiden met extra werkstoffen zoals:

  • retinol
  • vitamine C
  • hyaluronzuur
  • kojic acid

Huidprobleem behandelen

Met een peeling kun je ook een huidprobleem behandelen. Denk hierbij aan o.a. een droge huid, pigmentvlekken, volwassen acne, grove poriën, grove huidstructuur.

Nabehandeling

Bij een peeling behandeling is het belangrijk om de huid goed na te behandelen. Dit kan zijn met een speciaal kitje. Hierover krijg je advies tijdens je behandeling.

Peeling behandelingen bij Dermaskin

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment