pigmentvlekken verwijderen Cryopen

Pigmentvlekken verwijderen met Cryopen

Pigmentvlekken verwijderen met de Cryopen. Heb je last van pigmentvlekken? Kleine pigmentvlekken kunnen we verwijderen met de Cryopen die de pigmentvlek gaat bevriezen. Het is een zeer effectieve behandeling die snel werkt om pigmentvlekken te verwijderen op het gezicht, hals, decolleté en handen.

Wat is een pigmentvlek eigenlijk

In het kort gezegd is een pigmentvlek een ophoping van pigmentcellen. Naarmate we ouder worden en overmatige blootstelling aan zonlicht, gaan de pigmentcellen zich ophopen in de huid waardoor er pigmentvlekken ontstaan.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk

Met de Cryopen gaan we de pigmentvlekken bevriezen. Deze vlekken kunnen donker van kleur worden waarna ze van de huid afvallen. Hierna is de mooie, nieuwe en roze huid zichtbaar. Deze moet je wel goed beschermen met een dagcreme of zonnecreme die een SPF50 heeft.

Is de behandeling pijnlijk

Nee, de behandeling is niet pijnlijk. Je voelt het wel even maar het gaat heel snel.

Hoeveel behandelingen heb je nodig

Dit is afhankelijk van de diepte maar meestal zijn 1 tot 2 behandelingen voldoende. In enkele gevallen kan het zijn dat je er meerdere nodig hebt.

Belangrijk na de behandeling

Na de behandeling is het heel belangrijk om dagelijks een dagcreme met SPF50 te gebruiken. Dit om de mooie, nieuwe huid te beschermen tegen UV-straling en zonbeschadiging.

Is het resultaat blijvend

De pigmentvlek die weggehaald is, is weg. Echter als je de huid niet goed gaat beschermen komen ze weer terug. Soms kan het gebeuren dat een pigmentvlek niet weg gaat en zichtbaar blijft. Helaas zit die dan te diep om te kunnen behandelen.

Inhoud behandeling pigmentvlekken verwijderen

  • reiniging van de huid
  • pigmentvlekken verwijderen met de Cryopen
  • afsluitende verzorging

Behandelprijs pigmentvlekken verwijderen

  • € 59.00 per behandeling (maximaal 20 minuten)

Hier kun je meer informatie vinden over de Cryopen >>