rimpel behandeling dermatude

Rimpelbehandeling Dermatude Meta Therapy

Rimpelbehandeling met Dermatude Meta Therapy. Tijdens deze behandeling gaan we 1 rimpelzone intensief behandelen met de Dermatude om zo de rimpels en fijne lijntjes te vervagen en het gebied mooier te maken.

Huidveroudering en het ontstaan van rimpels

We worden ouder en vanaf ons 25e levensjaar beginnen we dit te merken. De aanmaak van collageen en elastine gaat minder worden waardoor de huid zijn stevigheid en elasticiteit verliest en de eerste rimpels ontstaan. Ook gaat de doorbloeding minder worden waardoor de huid er grauwer gaat uitzien en minder voedingsstoffen krijgt. Naast het natuurlijke verouderingsproces zijn er externe factoren die de veroudering versnellen zoals UV-straling, stress, nicotine (roken), alcohol en luchtvervuiling.

Waarom Dermatude Meta Therapy

Heel veel vrouwen en mannen willen graag wat aan huidveroudering doen maar aan ingrijpende medische behandelingen zijn ze nog niet aan toe. Een natuurlijke behandeling heeft vaak de voorkeur om huidveroudering aan te pakken. Met de rimpelbehandeling van Dermatude kunnen we fijne lijntjes en rimpels op een natuurlijke manier aanpakken door de huid van binnenuit te stimuleren. Van buitenaf geven we hem voedingsstoffen door de serums die we tijdens de rimpel behandeling met Dermatude gebruiken. Hierdoor activeren we o.a. de fibroblasten die verantwoordelijk zijn voor de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur. Deze behandeling is niet geschikt voor hele diepe rimpels, daarvoor kun je beter overgaan op injectables.

Hoe werkt de rimpelbehandeling met Dermatude

Met de Dermatude maken we hele kleine microperforaties (kleine kanaaltjes) in de huid. Hierdoor gaat het herstelmechanisme van de huid in werking treden waardoor de fibroblasten weer collageen, elastine en hyaluronzuur gaan produceren. Fibroblasten zijn huidcellen in de lederhuid (2e huidlaag) die collageen, elastine en hyaluronzuur aanmaken. Deze zelf herstellende eigenschap van de huid zorgt voor een 100% natuurlijke vorm van huidvernieuwing van binnenuit.

Zo gaat de Dermatude rimpelbehandeling in zijn werk

Met deze behandeling gaan we 1 zone behandelen. Je kunt kiezen uit 4 zone’s zoals voorhoofd, rond de ogen en bovenlip en mond. Hier zie je hoe de rimpel behandeling in zijn werk gaat. Tijdens deze behandeling gaan we de rimpelzone en de rimpel zeer intensief behandelen.

Is de behandeling pijnlijk?

Nee, de behandeling is niet pijnlijk. Je hebt ook geen verdoving nodig om de behandeling te ondergaan.

Hoe ziet de huid er na de rimpelbehandeling uit

De behandelde huid kan rood kleuren en dit zal snel weer verdwijnen. Soms ontstaat er ook een lichte schilfering. Dit alles zal na een paar dagen weer verdwijnen. Na 24 uur mag je ook weer make-up dragen.

Het resultaat van de rimpelbehandeling

Het resultaat zal heel mooi worden maar verschilt van persoon tot persoon. Rimpels zullen niet verdwijnen maar vervagen waardoor ze minder diep worden. Voor hele diepe rimpels adviseer ik om fillers bij een arts te laten zetten. De volgende resultaten kunnen we bereiken:

 • fijne lijntjes en rimpels vervagen
 • betere huidconditie
 • betere doorbloeding
 • porïen worden fijner

Rimpelbehandeling in kuurvorm

Om resultaat te behalen is het belangrijk om een kuur te volgen. De kuur bestaat uit 8 behandelingen waarbij je de eerste 4 keer elke week komt en dan 4 keer om de 2 weken voor een behandeling.

Inhoud rimpelbehandeling

 • reiniging
 • voorbereiding
 • serum in combinatie met Dermatude Meta Therapy
 • Collageen Booster lichttherapie
 • afsluitende verzorging

Prijzen rimpelbehandeling Dermatude per zone

Tijdens deze behandeling behandelen we alleen de rimpels in betreffende zone.

 • € 89.00 voor 1 zone (keuze uit voorhoofd / ogen / mond / zijkant wangen)
 • bij een kuur van 8 behandelingen ontvang je de 8e kado

 

 

Dermatude rimpelbehandeling

Officieel Dermatude Meta Therapy Center voor o.a. Ewijk, Beuningen, Druten, Wijchen, Beneden Leeuwen, Weurt en Nijmegen