Skinbooster Skin Pen Collageen Inductie Therapie

Skin Pen Collageen Inductie Therapie. Met deze intensieve behandeling gaan we de huid in de diepte vernieuwen met de Skin Pen. We brengen geen oppervlakkige schade aan en er is maar een minimale downtime. De huid gaat zelf weer nieuw collageen aanmaken daarom noemen we het ook Collageen Inductie Therapie (CIT).

Hoe werkt het

De Skin Pen heeft hele kleine, steriele naaldjes waarmee we micro kanaaltjes in de huid maken. Hierdoor stimuleren we het natuurlijke herstelproces in de huid waardoor nieuw collageen (type 3) en elastine wordt aangemaakt. Collageen type 3 noemen we ook wel het “wond collageen” en in de huid wordt het omgezet naar collageen type 1. Hierdoor wordt de huid steviger, voller en de huidteint wordt egaler, frisser en stralender. Je huid krijgt een mooie “glow”. Collageen Inductie Therapie met de Skin Pen is effectiever dan welke pen ook en zorgt voor een beter resultaat.

Waarom de Skin Pen

De Skin Pen is het eerste FDA goedgekeurde microneedling systeem ter wereld. Tevens is de Skin Pen als enige systeem FDA goedgekeurd voor het veilig en effectief behandelen van o.a. acne littekens, fijne lijntjes, grove poriën en het verstevigen van de huid. Veiligheid staat bij Dermaskin voorop daarom hebben wij gekozen voor de Skin Pen. Daarnaast is er nog een andere reden. De Skin Pen is het enige systeem waarmee bewezen zuivere microkanaaltjes gemaakt worden. 

Wat kunnen we behandelen

  • fijne lijntjes
  • acne littekens
  • grove huidstructuur
  • pigmentvlekjes door zonbeschadiging

Hoe ziet de huid er uit na de behandeling

Afhankelijk van het behandelde gebied en de intensiteit zal de huid er wat roder uitzien en warm en prikkelend aanvoelen. Dit is volkomen normaal en zal in de meeste gevallen binnen een aantal uren afnemen. Na de behandeling ontvang je ook nog 2 nazorgproducten om het herstel te bevorderen. Deze zitten bij de behandelprijs inbegrepen.

Hoeveel behandelingen heb je nodig

In de meeste gevallen heb je 3 tot 6 behandelingen nodig. We starten altijd met 3 behandelingen en kijken dan of er nog meer nodig zijn. Je komt eenmaal per 4 weken voor een behandeling.

Behandelprijs

  • v.a. € 125.00 per behandeling inclusief 2 nabehandelingsproducten

Skinbooster Skin Pen Collageen Inductie Therapie

voor o.a. Ewijk, Beuningen, Nijmegen, Arnhem, Wijchen en Druten