Team Dermaskin

Team Dermaskin bestaat uit diverse disciplines die met elkaar samenwerken om zo een totaal pakket van behandelingen aan te kunnen bieden. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw huid, daarom zij wij een samenwerking aangegaan met de huidtherapeuten van (Cosmetique Totale). Met regelmaat zal onze vaste huidtherapeute Sigrid aanwezig zijn bij Dermaskin om o.a. laser behandelingen uit te voeren voor overbeharing, pigmentvlekken en couperose.

Huidspecialiste en eigenaresse Marian

Team Dermaskin huidspecialiste marian janssenEigenaresse en huidspecialiste Marian Janssen zal alle anti-aging behandelingen verzorgen met het anti-aging concept “mooier ouder worden”. De behandelingen zijn erop gericht om de huid zo lang mogelijk mooi te houden. Marian heeft meer dan 20 jaar ervaring en is gespecialiseerd in anti-aging, huidverjonging (peelingen) en microdermabrasie. Ze werkt veel met geavanceerde apparatuur om zo het beste en mooiste resultaat te behalen.

Voor het behandelen van huidproblemen en definitief ontharen zal Marian je doorverwijzen naar huidtherapeute Sigrid van Cosmetique Totale.

Huidspecialiste Leonie

huidspecialiste Leonie RobbenLeonie is gediplomeerd en een gedreven en ervaren huidspecialiste met een aantal jaren ervaring. Leonie is aanwezig op maandag, woensdag en vrijdag bij Dermaskin.

 

Huidtherapeute Sigrid van Cosmetique Totale

De huidtherapeute Sigrid van Cosmetique Totale zal huidproblemen behandelen bij Dermaskin zoals overbeharing, acne, littekens, pigmentvlekken en couperose. De huidtherapeute werkt met laser, IPL, radiofrequent (Elos), eMatrix en medische peelingen. Cosmetique Totale is marktleider in IPL en laserbehandelingen. De huidtherapeut is BIG-geregistreerd en erkend door zorgverzekeraars. Vele behandelingen komen hierdoor in aanmerking voor een vergoeding door de zorgverzekeraar.

Afspraak maken

Wil je weten wat jij voor jouw huid kunnen betekenen? Maak gerust een afspraak en bel 0487 524 574.