Maak kennis met team Dermaskin

Team Dermaskin bestaat uit 3 gediplomeerde huidspecialisten met jarenlange ervaring. Kwaliteit staat voorop en alleen het beste is goed genoeg voor jouw huid. Dit alles kun je terug vinden in de apparatuur en de producten waarmee wij werken. Wij maken graag kennis met je om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen.

Skin Specialist en eigenaresse Marian

Mijn naam is Marian Janssen, heb meer dan 22 jaar ervaring en ben gespecialiseerd in anti-aging en huidverbetering. Met ons Skin Concept “natuurlijk & mooi ouder worden” ga ik samen met jou ervoor zorgen om jouw huid zo lang mogelijk mooi te houden. Door mijn leeftijd (54) weet ik precies waar een huid mee te maken krijgt als hij gaat “verouderen”. Bij Dermaskin gaan we verder dan een standaard gezichtsbehandeling en werken we veel met peelingen en apparatuur. Hiermee komen we veel dieper in huid waardoor je resultaatgericht kunt gaan werken. De Cosmelan behandeling voor pigment is mijn specialiteit en wereldwijd de nummer 1 in het behandelen van pigmentvlekken. In combinatie met onze producten kun je het beste en mooiste resultaat behalen. Graag wil ik je uitnodigen om onze werkwijze en behandelingen zelf te ervaren.

Skin Specialist Leonie

Huidspecialiste Leonie

Mijn naam is Leonie Robben. Sinds februari 2018 ben ik werkzaam bij Dermaskin. Ieder mens straalt van schoonheid, ondanks dat heeft iedereen onzekerheden. Toen ik na de pubertijd last kreeg van acne voelde ik mij onzeker,  hierdoor is mijn liefde voor huidverbetering gegroeid. Mijn missie is daarom om ook jou onzekerheden weg te nemen! Ik ben in het bezit van de acne specialisatie en de bindweefselmassage is mijn specialiteit. Met behulp van de hoogwaardige producten waar we binnen Dermaskin mee werken, correcte behandelingen en het juiste advies, gaan we sámen voor het beste resultaat. Ik hoop je snel te zien bij ons in de salon.

Aanwezig : maandag, dinsdag, woensdag + avond en vrijdag.

Skin Specialist Krissy

huidspecialiste Krissy DermaskinIk ben Krissy en sinds februari 2019 werkzaam bij Dermaskin. Ik ben een gediplomeerd huidspecialiste en heb meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van gezichtsbehandelingen. Ook ben ik in het bezit van de acne specialisatie. Als huidspecialiste is het mijn doel om mensen te laten genieten van de behandeling en ze stralend de salon te laten verlaten. Door de vele mogelijkheden die er zijn bij Dermaskin kunnen we elke klant een passende behandeling geven met hoogwaardige producten. Hopelijk zie ik je binnenkort bij Dermaskin.

Aanwezig : maandag + avond en vrijdag.

Afspraak maken

Wil je weten wat jij voor jouw huid kunnen betekenen? Maak gerust een afspraak en bel 0487 524 574.

Dermaskin huidspecialist, skin specialist in Ewijk bij Beuningen en Nijmegen