Team Dermaskin

Team Dermaskin bestaat uit 3 gediplomeerde huidspecialisten en er is een samenwerking met een huidtherapeut van Cosmetique Totale. Door deze samenwerking kunnen wij een totaal pakket van behandelingen aanbieden. De huidtherapeut zal de laser en IPL behandelingen uitvoeren. Kwaliteit staat voorp en alleen het beste is goed genoeg voor jouw huid, dit kun je terug vinden in de apparatuur en de producten waarmee wij werken. Wij maken graag kennis met je om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen.

Skin Specialist en eigenaresse Marian

Team Dermaskin huidspecialiste marian janssenMijn naam is Marian Janssen, heb meer dan 22 jaar ervaring en ben gespecialiseerd in anti-aging en huidverbetering. Met ons Skin Concept “mooier ouder worden” ga ik samen met jou ervoor zorgen om jouw huid zo lang mogelijk mooi te houden. Door mijn leeftijd (54) weet ik precies waar een huid mee te maken krijgt als hij gaat “verouderen”. Bij Dermaskin gaan we verder dan een standaard gezichtsbehandeling en werken we veel met peelingen en apparatuur. Hiermee komen we veel dieper in huid waardoor je resultaatgericht kunt gaan werken. De Cosmelan behandeling voor pigment is mijn specialiteit en wereldwijd de nummer 1 in het behandelen van pigmentvlekken. In combinatie met onze producten kun je het beste en mooiste resultaat behalen. Graag wil ik je uitnodigen om onze werkwijze en behandelingen zelf te ervaren.

Skin Specialist Leonie

Huidspecialiste Leonie

Mijn naam is Leonie Robben. Sinds februari 2018 ben ik werkzaam bij Dermaskin. Ieder mens straalt van schoonheid, ondanks dat heeft iedereen onzekerheden. Toen ik na de pubertijd last kreeg van acne voelde ik mij onzeker,  hierdoor is mijn liefde voor huidverbetering gegroeid. Mijn missie is daarom om ook jou onzekerheden weg te nemen! Ik ben in het bezit van de acne specialisatie en de bindweefselmassage is mijn specialiteit. Met behulp van de hoogwaardige producten waar we binnen Dermaskin mee werken, correcte behandelingen en het juiste advies, gaan we sámen voor het beste resultaat. Ik hoop je snel te zien bij ons in de salon.

Huidtherapeute Sigrid van Cosmetique Totale

Ik ben Sigrid en huidtherapeute bij Cosmetique Totale. Bij Dermaskin zal ik eenmaal per 6 weken op donderdag aanwezig zijn voor het behandelen van huidproblemen, overbeharing, pigmentvlekken en couperose. Deze behandelingen voer ik uit met o.a. laser, IPL, radiofrequent  en medische peelingen. Cosmetique Totale is marktleider in IPL en laserbehandelingen. Als gediplomeerd huidtherapeut ben ik BIG-geregistreerd en erkend door zorgverzekeraars. Vele behandelingen komen hierdoor in aanmerking voor een vergoeding door de zorgverzekeraar. Tot ziens bij Dermaskin.

Afspraak maken

Wil je weten wat jij voor jouw huid kunnen betekenen? Maak gerust een afspraak en bel 0487 524 574.

Dermaskin huidspecialist, huidtherapeut in Ewijk bij Beuningen en Nijmegen