Team Dermaskin

Team Dermaskin bestaat uit diverse disciplines die met elkaar samenwerken om zo een totaal pakket van behandelingen aan te kunnen bieden. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw huid. Dermaskin is een samenwerking aangegaan met de huidtherapeuten van (Cosmetique Totale) die de behandelingen met laser en IPL verzorgen. Met regelmaat zal onze vaste huidtherapeute Sigrid hiervoor aanwezig zijn bij Dermaskin.

Huidspecialiste en eigenaresse Marian

Team Dermaskin huidspecialiste marian janssenMijn naam is Marian Janssen, heb meer dan 21 jaar ervaring en ben gespecialiseerd in anti-aging behandelingen. Met mijn anti-aging concept “mooier ouder worden” ga ik samen met jou ervoor zorgen om jouw huid zo lang mogelijk mooi te houden. Door mijn leeftijd (53) weet ik precies waar een huid mee te maken krijgt als hij gaat “verouderen”. Bij Dermaskin gaan we verder dan een standaard gezichtsbehandeling en werken we veel met peelingen en apparatuur. Hiermee komen we veel dieper in huid waardoor je resultaatgericht kunt gaan werken. In combinatie met onze producten kun je het beste en mooiste resultaat behalen voor jouw huid. Graag wil ik je uitnodigen om onze werkwijze en behandelingen zelf te ervaren.

Huidspecialiste Leonie

huidspecialiste Leonie Robben

Mijn naam is Leonie Robben. Sinds februari 2018 ben ik werkzaam bij Dermaskin. Ieder mens straalt van schoonheid, ondanks dat heeft iedereen onzekerheden. Toen ik na de pubertijd last kreeg van acne voelde ik mij onzeker,  hierdoor is mijn liefde voor huidverbetering gegroeid. Mijn missie is daarom om ook jou onzekerheden weg te nemen! Met behulp van de hoogwaardige producten waar we binnen Dermaskin mee werken, correcte behandelingen en het juiste advies, gaan we sámen voor het beste resultaat. Ik ben aanwezig op maandag, woensdag en vrijdag. Ik hoop je snel te zien bij ons in de salon.

Huidtherapeute Sigrid van Cosmetique Totale

Ik ben Sigrid en huidtherapeute bij Cosmetique Totale. Bij Dermaskin zal ik regelmatig aanwezig zijn voor het behandelen van huidproblemen, overbeharing, pigmentvlekken en couperose. Deze behandelingen voer ik uit met o.a. laser, IPL, radiofrequent (Elos), eMatrix en medische peelingen. Cosmetique Totale is marktleider in IPL en laserbehandelingen. Als gediplomeerd huidtherapeut ben ik BIG-geregistreerd en erkend door zorgverzekeraars. Vele behandelingen komen hierdoor in aanmerking voor een vergoeding door de zorgverzekeraar. Tot ziens bij Dermaskin.

Afspraak maken

Wil je weten wat jij voor jouw huid kunnen betekenen? Maak gerust een afspraak en bel 0487 524 574.

 

 

Dermaskin huidspecialist, huidtherapeut in Ewijk bij Beuningen en Nijmegen