0
JAAR ERVARING
0
AWARDS
0
KLANTENSCORE
0 %
AANBEVELING

Hi beauty wat fijn dat je op onze website bent gekomen

Je bent op zoek naar de beste behandeling voor jouw huid anders was je natuurlijk niet bij ons terecht gekomen. Ons aanbod is groot zoals je kunt zien daardoor kunnen we je vast en zeker helpen met een behandeling die bij jouw huid past. Wij werken alleen maar met gediplomeerde en ervaren huidspecialisten, kwaliteits apparatuur en top merken omdat wij ook wij het beste willen voor jouw huid. We hebben meer dan 26 jaar ervaring en inmiddels 9 awards in ontvangst mogen nemen.

We worden allemaal een dagje ouder en ja hoor, daar komen de rimpels

We worden allemaal een dagje ouder en dat is helaas ook te zien aan onze huid. De huid is niet meer zo egaal, we zien de eerste fijne lijntjes en rimpels ontstaan, de huidstructuur en poriën worden grover, pigmentvlekken verschijnen en de huid verliest zijn frisse uitstraling. Herken jij jezelf hierin en ben je op zoek naar een oplossing maar je weet niet hoe je dat kunt bereiken? Heeft een natuurlijke manier van behandelen je voorkeur zonder inspuitingen of snijden? Dan kunnen wij je helpen! Award winnend huidspecialiste en eigenaresse Marian Janssen heeft 26  jaar ervaring en haar eigen unieke Glowy Skin Plan ontwikkeld. Samen met haar team gaat ze jou helpen om de best mogelijke resultaten te behalen voor jouw huid zodat ook jij een mooie “Glowy Skin” krijgt. 

Geen loze beloftes over de resultaten maar een eerlijk advies

Vaak worden hele mooie resultaten beloofd maar sommige resultaten zijn helaas te mooi om waar te zijn. Op internet staan vele voor & na foto’s waarbij ik (Marian) ook mijn vraagtekens zet. Daarom krijg je een eerlijk en realistisch advies bij Dermaskin maar wij verwachten wel dat je zelf ook realistisch bent. Vaak horen we dat men huidveroudering wil stoppen maar dat is helaas niet mogelijk. Verouderen is een natuurlijk proces in je lichaam en huid dat je niet kunt stoppen want we worden elke dag een dagje ouder. Wel kunnen we de natuur een handje helpen jouw huid mooier maken en ervoor te zorgen dat hij zo lang mogelijk mooi en gezond blijft. “natuurlijk & mooier ouder worden” is ons motto.

Kom je voor de 1e keer? Kies een Meet & Treat en maak kennis met onze toppers

Wil je ook zo lang mogelijk jouw huid mooi houden? Onze anti-aging behandelingen gaan je helpen!

Rimpels, rimpels, rimpels en huidveroudering we krijgen er allemaal vroeg of laat mee te maken en we kunnen het helaas niet tegenhouden. Maar we kunnen er wel voor zorgen dat de huid in een betere conditie komt waardoor we “natuurlijk & mooier ouder worden”. Eigenaresse en huidspecialiste Marian is 58 jaar en met haar leeftijd weet ze als geen ander waar je tegen aan loopt als de huid begint te verouderen. Daarom heeft ze gekozen om zichzelf te specialiseren in anti-aging en natuurlijke huidverjonging. Vele klanten uit heel Nederland komen speciaal naar Dermaskin om het unieke “Glowy Skin Plan” te volgen. Hiervoor trekken we minimaal 6 maanden uit en werken we intensief samen waarbij je thuis ook dagelijks de huid goed verzorgd volgens ons 3-stappenplan. Onze klanten hebben ervaren dat deze samenwerking hun huid het beste en mooiste resultaat geeft. De behandelingen die je ondergaat bij Dermaskin zijn dan ook behandelingen die je thuis niet zelf kan of mag doen. Immers een scrub en creme masker kun zelf je thuis toch ook doen? Tijdens de behandelingen worden apparaten en producten gebruikt die verder gaan dan een traditionele behandeling bij een standaard schoonheidssalon. Bij Dermaskin gaan we dus een stapje verder, The Next Level.

Natuurlijke huidverjonging en anti-aging met peelingen

Wil je geen inspuitingen of ben je er nog niet aan toe maar wil je toch een jongere en frissere uitstraling? Dan kunnen we gaan samenwerken aan natuurlijke huidverjonging. Bij natuurlijke huidverjonging gaan we je eigen huidcellen aan het werk zetten om o.a. de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur te stimuleren. Dit is niet te vergelijken met fillers e.d. maar gericht op de “natuurlijk & mooier ouder worden” waarbij we afhankelijk zijn van diverse factoren. We gaan de huid behandelen peelingen en/of collageen draden om jouw huid zo mooi mogelijk te maken. 

Heb je een huidprobleem? Wij gaan je helpen!

Heb je last van een huidprobleem zoals couperose vaatjes, pigmentvlekken, acne littekens? Bij Dermaskin hebben we diverse behandelmogelijkheden om je hierbij te helpen. Voor het beste resultaat adviseren wij om een samenwerking met ons aan te gaan om je huidprobleem te behandelen. Dit wil zeggen dat de behandelingen in kuurverband zijn en dat je daarnaast thuis actief aan de slag gaat om jouw huid te verzorgen en de behandelingen te ondersteunen. Alleen “samen” bereiken we het beste resultaat.

De apparaten waarmee wij werken bij Dermaskin

Om het best mogelijke resultaat te behalen voor jouw huid werken wij veel met apparatuur waarmee we de diepere huidlagen kunnen bereiken. Wij werken alleen met de beste en originele apparaten waarvan we zeker weten dat ze mooie resultaten leveren en veilig zijn. De apparaten waarmee wij werken zijn :

  • HydraFacial : een 30 minuten durende behandeling die uit diverse stappen bestaat. Je hebt direct een zichtbaar resultaat met een mooie glow. Momenteel is het één van onze meest geboekte behandelingen en is de HydraFacial ook te combineren met diverse apparatuur en behandelmethodes bij Dermaskin.
  • Vivace microneedling RF : de nieuwste manier van microneedling waarbij we tegelijkertijd radiofreqence (RF = energie / warmte) gebruiken. Werkt heel mooi op o.a. huidverslapping, fijne lijntjes en rimpels en acne littekens.
  • ELVii laser : laser die specifiek werkt op o.a. pigmentvlekken, couperose, acne litteken vlekjes met direct een mooi resultaat.
  • LPG endermologie : een intensieve bindweefselmassage met de LPG Mobilift Connect, het nieuwste apparaat van LPG voor het behandelen van o.a. een verslapte huid, huidveroudering en fijne lijntjes. Het apparaat is ook te combineren met vele andere apparatuur en behandelmethodes bij Dermaskin.
  • SkinPen en Dermapen : intensieve microneedling voor het behandelen van een grove huidstructuur, acne littekens, fijne lijntjes en rimpels.
  • Genesis Radiofrequent : voor het behandelen van huidverslapping, huidveroudering en voor het vervagen van fijne lijntjes en rimpels.
  • Beauty Angel : collageen lichttherapie die jouw huidcellen een energieboost geeft terwijl jij heerlijk ligt te ontspannen. Met de Beauty Angel stimuleren we de aanmaak van je collageen, elastine en hyaluronzuur en het geeft alle andere behandelingen een extra boost. De Beauty Angel kunnen we eigenlijk combineren met bijna alle behandelmethodes en apparatuur bij Dermaskin.
  • Reviderm microdermabrasie : peeling met micro-kristallen voor het verwijderen van de dode huidcellen.

Top merken waarmee Dermaskin werkt

Op de cosmeticamarkt zijn ontzettend veel merken en producten verkrijgbaar. Vaak zie je door de bomen het bos niet meer en weet je niet wat nu het beste is voor jouw huid. Eigenaresse en huidspecialiste Marian van Dermaskin heeft dit voor jou de beste merken uitgezocht. Ze heeft de producten eerst zelf getest heeft om te kijken wat ze doen voor de huid. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw huid en daarom werkt Dermaskin met de topmerken Dr. Murad, Mesoestetic, IS Clinical, Image Skincare, Skinceuticals, Alpha-H, Obagi Medical, Medik8 en de biologische merken Eminence Organics en Esse Skincare.

Onze klanten beoordelen ons met een 9.7 uit 10 en 100% beveelt ons aan

In 2007 was mijn eerste afspraak bij Marian. Ik heb een erg gevoelige huid en had destijds veel last van eczeem. Ik kon niet tegen veel. dagelijks opmaken ging zelfs niet. Soms had ik volgende dag meteen uitslag in m’n gezicht en rode plekjes rond m’n ogen. Toen ik het helemaal beu was, kwam ik op internet de website van Marian tegen en heb ik contact met haar gelegd. Marian heeft veel kennis in huis en is echt een specialist op haar vakgebied. Ze is altijd voorzichtig met de behandelingen en de producten, wat ik heel prettig vind. Ook weet ze welke ingrediënten de producten bevatten en effectief zijn voor mijn huid. Het is altijd proberen, omdat een allergische reactie niet te voorspellen is, maar tot op heden is dat nooit gebeurd. Mijn huid ziet er nu erg goed en rustig uit en kan weer dagelijks make-up gebruiken, waar ik ontzettend blij mee ben. Ik moet even rijden om in Ewijk te komen, maar ik heb het er graag voor over en voel me echt in vertrouwde handen.

Michelle

UIT UTRECHT

Elke keer is het weer een feestje wanneer ik naar Dermaskin ga voor een behandeling! Heerlijk genieten en ontspannen onder vaardige warme handen. De behandelingen geven een dermate resultaat dat ik de laatste tijd vaker complimentjes krijg dat ik er zo goed uitzie! Dat ik straal! Heerlijk om te horen want wil dat niet elke vrouw? Zoveel vakmanschap, fijne behandelingen met een goed resultaat, eerlijke producten en nog veel belangrijker; een objectief en oprecht advies wat wel en niet te doen en/of gebruiken. Marian draagt Dermaskin! Ze is een Topper! En dat zo maar in een dorpje aan de Waal! Ewijk mag trots zijn om zo’n parel te hebben, een parel waar zowel dames als heren heerlijk blij zijn met de resultaten welke haar behandelingen weten te bewerkstelligen. Ik blijf dit feestje bij Marian zeker tot in lengte van dagen vieren om er verzekerd van te zijn dat de jaren zoveel mogelijk tot stilstand blijven en om mijn jeugdige uitstraling te behouden!

Annelies

UIT EWIJK

Ik ben al meer dan 18 jaar klant bij Marian, en het feit dat ik er nog steeds kom, zegt eigenlijk al genoeg. Marian heeft in de loop der jaren haar salon steeds verder uitgebreid, zowel met het soort behandelingen als met de producten. Mijn behandelingen bestaan voornamelijk uit het verstevigen van de huid en de rimpels wat proberen in te dammen. Verder kun je haar ten alle tijden bellen als je een probleem hebt met je huid. Ze weet meestal wel een oplossing want ze heeft erg veel kennis van zaken. Maar is ook eerlijk als ze het niet weet dan gaat ze het voor je navragen. Wat ik ook fijn vind in haar salon, is het feit dat er niet altijd gepraat hoeft te worden. Wil je praten oke, maar wil je gewoon lekker ontspannen genieten, ook oke. Kortom, ik ga al die jaren trouw iedere 6 weken naar haar toe en kijk er nog steeds iedere keer naar uit. Heerlijk, en ik hoop dit ook in de toekomst nog zolang mogelijk te blijven doen. Nu ben ik onder behandeling bij Tessa, ook een topper.

Karin

UIT WIJCHEN