ultralift en tripollar behandeling dermaskinUltralift behandeling en TriPollar behandelkuur

Ultralift behandeling en TriPollar. Een mooie behandelkuur voor huidversteviging en huidverstrakking. Tijdens deze behandeling combineren we 2 apparaten. De Ultralift kun je zien als een zeer intensieve bindweefselmassage die uitgevoerd wordt door een apparaat.

Wat doet de Ultralift

De Ultralift traint de spieren waardoor de contouren steviger en gelift worden. De Ultralift stimuleert het lichaamseigen proces in werkt in alle weefsellagen. Hij stimuleert de spieren en de SMAS-laag. Deze laag ligt tussen de lederhuid en het onderhuids bindweefsel. Naast de aanmaak van collageen en elastine is het ook belangrijk om de SMAS-laag te stimuleren voor meer versteviging en lifting van de huid.

Wat doet de TriPollar

De TriPollar is een vorm van radiofrequentie en hiermee gaan we de lederhuid verwarmen tot maximaal 41 graden. Hierdoor gaat de huid als het ware “inkrimpen” waardoor hij strakker zal worden. Een hele mooie combinatie met de Ultralift die de spieren steviger maakt.

Ultralift en TriPollar behandelkuur

Deze behandeling is alleen te boeken in een kuur van 12 behandelingen. Hierbij krijg je 2 keer per week de Ultralift waarbij 1x per week in combinatie met de TriPollar.

Prijzen Ultralift en TriPollar behandelkuur

  • 6x € 65.00 per behandeling wanneer we alleen de Ultralift gebruiken
  • 6x € 99.00 per behandeling wanneer we de Ultralift & TriPollar beide gebruiken in de behandeling

Je hoeft de kuur niet vooruit te betalen maar per behandeling die je hebt ondergaan.

Aanbieding

Bij een kuur van 12 behandelingen ontvang je 1x de Ultralift & TriPollar behandeling t.w.v. € 99.00 kado. Daarnaast ontvang je 2 dozen NutraSkin collageen drank t.w.v. € 70.00 kado om de collageen aanmaak van binnenuit te stimuleren. Jouw voordeel € 169.00 voor deze kuur.