ultralift en tripollar behandeling dermaskinUltralift behandeling en TriPollar behandelkuur van 6 behandelingen

Ultralift behandeling en TriPollar. Een mooie behandelkuur voor huidversteviging en tevens huidverstrakking. Tijdens deze behandeling combineren we 2 apparaten. De Ultralift kun je zien als een zeer intensieve bindweefselmassage die uitgevoerd wordt door een apparaat waardoor de spieren steviger worden. De TriPollar gaat de lederhuid (2e huidlaag) verwarmen waardoor de huid strakker zal worden. Deze behandeling werkt op de huid en spieren en is een unieke combinatie want de meeste behandelingen werken alleen op de huidlagen.

Wat doet de Ultralift

De Ultralift traint de spieren waardoor de contouren steviger en gelift worden. De Ultralift stimuleert het lichaamseigen proces in werkt in alle weefsellagen. Hij stimuleert de spieren en de SMAS-laag. Deze laag ligt tussen de lederhuid en het onderhuids bindweefsel. Naast de aanmaak van collageen en elastine is het ook belangrijk om de SMAS-laag te stimuleren voor meer versteviging en lifting van de huid.

Wat doet de TriPollar

De TriPollar is een vorm van radiofrequentie en hiermee gaan we de lederhuid verwarmen tot maximaal 41 graden. Hierdoor gaat de huid als het ware “inkrimpen” waardoor hij strakker zal worden. Een hele mooie combinatie met de Ultralift die de spieren steviger maakt.

Voor wie is deze behandeling geschikt

Voor iedereen waarbij de huid en spieren beginnen te verslappen.

Ultralift en TriPollar behandelkuur

Deze behandeling is alleen te boeken in een kuur van 6 of 12 behandelingen.

Ultralift en TriPollar BASIC behandelkuur 1x per week

  • 1x per week : Ultralift 45 minuten + TriPollar radiofrequent
  • kuur van 6 weken waarbij je 1 keer per week komt voor een behandeling
  • bij deze kuur heb je 6x TriPollar en 6x Ultralift 45 minuten

Je hoeft de kuur niet vooruit te betalen maar per behandeling die je hebt ondergaan.