wat is hyaluronzuur

boven: normaal hyaluronzuur dat in de bovenste lagen blijft  onder: Hyamatrix hyaluronzuur dat in de diepere lagen komt

Wat is hyaluronzuur

Wat is hyaluronzuur nu eigenlijk. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die van nature voor komt in onze huid en lichaam. Het zorgt voor een goede vochtbinding (hydratatie) in de huid. Naarmate we ouder worden gaan we hyaluronzuur verliezen waardoor onze huid steeds vochtarmer (droger) zal worden en de eerste fijne lijntjes en rimpels ontstaan.

Kun je wat doen aan het verlies van hyaluronzuur in de huid

Ja, je kunt er zeker wat aan doen. Bijna alle verzorgingsproducten voor de huid bevatten wel hyaluronzuur. Echter zit er veel verschil in zoals de grootte van de molecuul, kwaliteit, percentage enz. Daarnaast werken deze soorten allemaal in de bovenste lagen van de huid. Echter bij Dermaskin werken wij met Hyamatrix hyaluronzuur. Deze heeft een vorm van hyaluronzuur dat heel klein gemaakt is en daardoor diep in de huid (lederhuid) kan komen, daar waar de hyaluronzuur productie ook begint. Doordat het zo diep kan komen heeft het ook een langdurige werking in de huid en zal het resultaat ook veel langer aanhouden dan normaal hyaluronzuur.

Wat doet hyaluronzuur in de huid

Hyaluronzuur kan zich ontzettend goed binden met het vocht. In de huid gaat het zich binden met het vocht wat daar zit. Des te meer vocht, des te beter de binding zal zijn. Door deze binding krijgt de huid meer volume en zullen fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar worden en de huidstructuur veel gladder.

Algenmasker en hyaluronzuur

Tijdens de Hyamatrix behandeling gebruiken we een algenmasker. Door dit algenmasker aan te brengen ontstaat er een vochtstuwing in de huid. Hierdoor zal het vocht zich gaan binden met het hyaluronzuur dat ook in het algenmasker zit en de serums die eronder zijn aangebracht. Dit geeft een super mooi resultaat.

Hyaluronzuur injectie

Hyaluronzuur kun je ook injecteren in de huid door middel van fillers. Restylane is een hele bekende hyaluronzuur filler. Deze blijft een aantal maanden in de huid en zal langzaam aan door het lichaam af worden gebroken. Een hele mooie combinatie met de Hyamatrix hyaluronzuur behandeling waarbij we de hele huid behandelen met hyaluronzuur. De diepe rimpels kun je dan laten opvullen met een hyaluronzuur filler.

Inname hyaluronzuur

In onze praktijk werken wij met Yana een collageen drank van Image Skincare. Naast collageen bevat het ook hyaluronzuur en vitamine C. Collageen is net als hyaluronzuur een enorme vochtbinder. Een hele mooie combinatie met de Hyamatrix hyaluronzuur producten en behandelingen van buitenaf en Yana collageen drank van binnenuit.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”BOEK NU ONLINE EEN AFSPRAAK” color=”turquoise” size=”lg” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.dermaskin.nl%2Fonline-afspraak-maken-schoonheidssalon-schoonheidsspecialiste-dermaskin-beuningen-ewijk%2F|||”][/vc_column][/vc_row]

© Copyright Dermaskin