25 JAAR DERMASKIN

25 jaar DermaskinOp 1 maart 2022 vierde Dermaskin haar 25-jarig jubileum. We zijn er ontzettend trots op dat wij deze mijlpaal hebben mogen bereiken.

Hoe het begon 25 jaar geleden

Op 1 maart 1997 ben ik gestart met mijn salon in Cuijk aan huis. Na een jaar ben ik terug verhuisd naar Vierlingsbeek, het dorpje waar ik ben opgegroeid. Ik had daar mijn salon bij een kapsalon en drogisterij. In 2005 zijn mijn man en ik verhuisd naar Ewijk waar ik met mijn salon aan huis ben gestart. Omdat het uit zijn jasje groeide ben ik in 2017 verhuisd naar het huidige pand aan de Julianastraat 1C in Ewijk. In deze jaren zijn we flink gegroeid en werken we inmiddels met 4 gediplomeerde Skin Specialisten. 

Inmiddels 7 awards in ontvangst mogen nemen

In de afgelopen jaren hebben we 7 awards in ontvangst mogen nemen. Wij zijn hier enorm trots op en vinden het een mooie waardering voor het werk in al die jaren.

Afspraak maken?

Zou je het leuk vinden om eens kennis te maken met Dermaskin en onze werkwijze te ervaren? Kies dan uit een Meet & Treat kennismakingsbehandeling. Plan gerust je afspraak hieronder online. 

25 JAAR DERMASKIN

25 jarig jubileum Dermaskin op 1 maart 2022

Ewijk, Beuningen, Nijmegen, Arnhem, Druten, Wijchen, Huissen, Bemmel, Lent, Tiel, Boxmeer, Cuijk, Groesbeek, Winssen